Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κατέληξε στο νοσοκομείο αφού προσπάθησε να καταψύξει τα ωάριά της

Written by on 20 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Σε κίνδυνο μπήκε η ζωή της Kesha – Παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές

Η Kesha έμεινε για εννέα ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασε όταν επιχείρησε να καταψύξει τα ωάριά της νωρίτερα φέτος.

«Παραλίγο να πεθάνω τον Ιανουάριο», αποκάλυψε η 36χρονη τραγουδίστρια σε μία νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Self.

Αν και χρειάστηκαν «μερικοί μήνες», η Kesha «αισθάνεται επιτέλους ότι έχει αναρρώσει».

Διαφήμιση

Η Kesha δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «τρομακτική» εμπειρία, όμως εξήγησε στο περιοδικό ότι «εμφάνισε μία ασυνήθιστη αλλά σοβαρή επιπλοκή λόγω της διαδικασίας», η οποία οφειλόταν, εν μέρει, στο εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημά της.

Το πρώτο σημάδι ήταν ότι αισθανόταν «πολύ αδύναμη για να περπατήσει» μετά από μία συναυλία που έδωσε στις Μπαχάμες.

Η Kesha ανέφερε στη συνέχεια ότι νοσηλεύτηκε σε εννέα ημέρες σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, αλλά διευκρίνισε πως «στέκεται στο γεγονός ότι πήρε την αναπαραγωγική υγεία της στα χέρια της» και ότι «τιμά το σώμα της».

«Ο καθένας πιθανώς αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι μοιράζεται αυτό που περνάει και, ταυτόχρονα, σχεδόν προσκαλεί τους ανθρώπους να έχουν άποψη γι’ αυτό. Εγώ δεν το έχω σχεδιάσει τέλεια αυτό», σχολίασε.

Kesha

Πριν από δύο μήνες, η Kesha αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Rolling Stone ότι είχε αρραβωνιαστεί κρυφά, πριν τελικά χωρίσει.

Ενώ η τραγουδίστρια μίλησε στο Self για τον νυν σύντροφό της, κράτησε μυστική την ταυτότητά του. Ωστόσο, περιέγραψε ότι πρόσφατα τον τρόμαξε όταν εμφάνισε κνίδωση σε όλο το σώμα της.

«Μερικές φορές, πρέπει να μου βάλει κρέμα προσώπου για να φύγει. Το άλλο Σαββατοκύριακο, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα -δεν ήταν καλή ιδέα- να καλύψω το σώμα μου με καστορέλαιο και να κάνω μάσκα προσώπου», θυμήθηκε.

Η Kesha είχε αναφέρει σε μία ανάρτησή της στο Instagram τον Ιούνιο του 2022, η οποία έχει πλέον διαγραφεί, ότι δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως γκέι ή straight, αλλά τόνισε ότι «είναι ανοιχτή σε όλα».

Αναφερόμενη στη σεξουαλική ταυτότητά της, η Kesha είπε στο Self: «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή μου ήταν ότι μεγάλωνα γνωρίζοντας ότι δεν ήμουν εντελώς straight και πήγαινα στη μία εκκλησία μετά την άλλη προσπαθώντας να βρω την κοινότητά μου».

«Βρήκα τη δική μου εκδοχή του Θεού τα τελευταία τρία χρόνια», πρόσθεσε.



[ad_2]

Source link