Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η θριαμβευτική περιοδεία «The Eras Tour» ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Written by on 21 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Πάνω από 100 συναυλίες σε πέντε ηπείρους θα πραγματοποιήσει η Taylor Swift στο πλαίσιο του «The Eras Tour».

Η θριαμβευτική περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ενώ το αμερικανικό σκέλος βρίσκεται σε εξέλιξη, η Taylor Swift ανακοίνωσε την Τρίτη (20/06) ότι το 2024 θα πραγματοποιήσει μία εκτεταμένη σειρά συναυλιών σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία, εκτός από τις ήδη προγραμματισμένες στάσεις της στη Λατινική Αμερική.

Οι διεθνείς συναυλίες του «The Eras Tour» θα ξεκινήσουν με τέσσερις εμφανίσεις στο Tokyo Dome στο Τόκιο της Ιαπωνίας στις 7-10 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 16-17 Αυγούστου στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Διαφήμιση

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία, στο πρόγραμμα των συναυλιών της περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift για το 2024 περιλαμβάνονται χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Αυστραλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σιγκαπούρη, η Αυστρία, η Ολλανδία και η Ελβετία.

Συνολικά, η Taylor Swift ανακοίνωσε 38 συναυλίες εκτός της αμερικανικής ηπείρου.

«Με συγχωρείτε γεια σας έχω κάτι να πω. Ανυπομονώ να δω τόσους πολλούς από εσάς στο “The Eras Tour” του χρόνου σε αυτές τις νέες διεθνείς συναυλίες!», έγραψε η αστέρας της pop στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι συναυλίες του «The Eras Tour» είναι ένα υπερθέαμα τριών και πλέον ωρών, χωρισμένο σε 10 ενότητες, οι οποίες είναι αφιερωμένες σε εννέα από τα δέκα άλμπουμ της Taylor Swift.

Taylor Swift - Hit Channel

Η Taylor Swift δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα ονόματα όλων των καλλιτεχνών που θα την πλαισιώσουν στις διεθνείς συναυλίες του «The Eras Tour».

Η Sabrina Carpenter θα συνοδεύσει την Taylor Swift σε όλες τις συναυλίες του «The Eras Tour» από τις 16 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας έως τις 4 Μαρτίου στη Σιγκαπούρη, ενώ οι καλλιτέχνες για τα υπόλοιπα σκέλη της περιοδείας αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Πρόσφατα, η Taylor Swift ανακοίνωσε το λατινοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour», το οποίο περιλαμβάνει 12 συναυλίες σε Μεξικό, Αργεντινή και Βραζιλία το διάστημα 24 Αυγούστου – 26 Νοεμβρίου 2023. Σε όλες τις συναυλίες θα τη συνοδεύει επίσης η Sabrina Carpenter.

Η Taylor Swift θα δώσει συνολικά τέσσερις συναυλίες στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου σε δύο μέρη.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει αρχικά δύο συναυλίες στη βρετανική πρωτεύουσα στις 21-22 Ιουνίου 2024, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει την περιοδεία της «The Eras Tour» στις 16-17 Αυγούστου.

Εκτός αυτού, θα δώσει αρκετή προσοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, με συναυλίες στο Εδιμβούργο στις 7-8 Ιουνίου, στο Λίβερπουλ στις 14-15 Ιουνίου και στο Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου.

Τέσσερις εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει η Taylor Swift και στο Τόκιο, ενώ από τρεις συναυλίες θα δώσει σε Σίδνεϊ και Σιγκαπούρη.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift ξεκίνησε τον Μάρτιο με το αμερικανικό σκέλος της, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ρίξει αυλαία με πέντε συναυλίες στο Inglewood της Καλιφόρνιας στις αρχές του Αυγούστου.

Διαφήμιση



[ad_2]

Source link