Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το video του νέου single «Mojando Asientos»

Written by on 25 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Ο Maluma διευρύνει τους δημιουργικούς και επαγγελματικούς ορίζοντές του.

Ο Maluma είναι έτοιμος να κάνει θραύση στον σκηνοθετικό κόσμο, καθώς κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης με το μουσικό βίντεο για το ολοκαίνουργιο single «Mojando Asientos» και αποκαλύπτει τη νέα του εταιρεία παραγωγής Royalty Films.

Η πρώτη κυκλοφορία της εταιρείας είναι το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, το οποίο γυρίστηκε στη γενέτειρα του Maluma, το Μεντεγίν της Κολομβίας, σε συνεργασία στη σκηνοθεσία με τους Cesar «TES» Pimienta και Rayner Alba «PHRAA».

Τόσο ο «TES» όσο και ο «PHRAA» είναι οι πρώτοι δημιουργοί που εντάσσονται στην Royalty Films, η οποία δημιουργήθηκε από τον Maluma για να υποστηρίξει νέους Λατίνους δημιουργούς στους τομείς της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της διαφήμισης.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσω τη δική μου εταιρεία παραγωγής Royalty Films, η οποία θα δημιουργεί βίντεο για τη μουσική μου και το ίδρυμά μου, καθώς και για άλλα έργα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων άλλων καλλιτεχνών», ανέφερε σε δήλωσή του ο Maluma

«Η Royalty Films ήταν ένα όνειρο που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε και τώρα έχουμε την τεχνογνωσία και τα ενδοεταιρικά ταλέντα και χαίρομαι που συνεργάζομαι με τους TES και PHRAA που με γνωρίζουν τόσο καλά και πιστεύουν στο όραμά μου», συνέχισε.

«Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους σκηνοθέτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μου στο παρελθόν, από τους οποίους έχω μάθει τόσα πολλά και αποτέλεσαν έμπνευση», τόνισε.

Maluma - Jennifer Lopez - Marry Me

Από εδώ και στο εξής, ο Maluma θα σκηνοθετεί και θα είναι παραγωγός σχεδόν όλων των μουσικών του βίντεο.

Επιπλέον, μέσω της Royalty Films, στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους δημιουργούς που είναι μέρος του ιδρύματός του, «El Arte De Los Sueños» (Η Τέχνη των Ονείρων), και να κάνει την παραγωγή σε ιστορίες που «δεν έχουν ειπωθεί από τους Λατίνους και οπτικά συνεχίζουν να ταράζουν, δουλεύοντας με ανερχόμενα ταλέντα, που θέλουν να βγουν δημιουργικά από τη ζώνη άνεσής τους».

Επιχειρηματίας με όλη τη σημασία της λέξης, ο Maluma λάνσαρε πρόσφατα τη σειρά αρωμάτων «Royalty», η οποία αποτελείται από τέσσερα αρώματα για γυναίκες και άνδρες, και την πρώτη του συλλογή μόδας για άνδρες και γυναίκες σε συνεργασία με τη Macy’s.

Αυτή την περίοδο ο Maluma συνεχίζει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του «Papi Juancho World Tour». Στις 18 Μαρτίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έδωσε μία εκρηκτική συναυλία στην Αθήνα και στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ο Maluma ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του. Το «Mojando Asientos», στο οποίο συμμετέχει ο Κολομβιανός τραγουδιστής Feid, είναι το πρώτο single από το ολοκληρωμένο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

[ad_2]

Source link