Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Cardi B συναντά τη Summer Walker στην εκτεταμένη έκδοση του «No Love»

Written by on 25 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Η αρχική εκδοχή του «No Love» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Still Over It» της Summer Walker.

Η Summer Walker επιστρατεύει την Cardi B για την εκτεταμένη έκδοση της συνεργασίας της με την SZA στο «No Love».

Η Cardi B εκφράζει τα συναισθήματά της, ενώ παράλληλα επιδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές της στο R&B τραγούδι: «Θέλω να είμαι ό,τι χρειάζεσαι / Μακάρι να μπορούσες να δεις πόσο με πληγώνεις /Δεν έχω άλλη αγάπη, αυτή τη φορά τελείωσα με αυτό / σκέφτομαι τους τρόπους με τους οποίους μπορώ να σε πληγώσω ξανά», τραγουδά.

Το ανανεωμένο «No Love» συνοδεύεται επίσης από ένα νέο μουσικό βίντεο που ξεκινά με την Cardi B και τη Summer Walker να είναι ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι στα σύννεφα, καθώς η Cardi τραγουδά για την απιστία του αγαπημένου της.

Αφού η Summer Walker ερμηνεύσει το ρεφρέν του τραγουδιού σε ένα πεδίο με τριαντάφυλλα, συναντά τη SZA και κάνουν twerk και pole dancing η μία δίπλα στην άλλη. Στο σύνολό του, το αποτέλεσμα είναι αρκετά πικάντικο και αισθησιακό.

«Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια», ανέφερε η Cardi B κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Instagram. «Είμαι τόσο υπερήφανη για τη Summer Walker. Νιώθω ότι βγήκε από το στοιχείο της. Είμαι τόσο υπερήφανη γι’ αυτήν. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνιδα, είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Η Summer Walker εξήρε την Cardi B μιλώντας στο Apple Music. «Είναι ωραία και ταλαντούχα. Με εξέπληξε γιατί δεν πίστευα ότι θα το άλλαζε το τραγούδι με τον τρόπο που το έκανε. Δοκίμασε κάτι καινούργιο, αλλά με εντυπωσίασε γιατί ήταν πολύ καλό. Απλά την άφησα να κάνει αυτό που ήθελε να κάνει», είπε.

Το «No Love» είναι το δεύτερο single από το δεύτερο άλμπουμ της Summer Walker, με τίτλο «Still Over It», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο. Η Cardi B συμμετέχει επίσης στο τραγούδι «Bitter» με το οποίο ανοίγει το άλμπουμ.

Το «Still Over It» (LVRN / Interscope Records / Universal Music) έγινε το πρώτο άλμπουμ της Summer Walker που κατακτά το No. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών και το πρώτο άλμπουμ από γυναίκα R&B καλλιτέχνιδα που βρέθηκε στην κορυφή των αμερικανικών charts μετά από πέντε και πλέον χρόνια.

[ad_2]

Source link