Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Willow κυκλοφορεί το single «hover like a GODDESS» από το νέο άλμπουμ «COPINGMECHANISM» – Hit Channel

Written by on 9 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το δεύτερο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Willow.

Η Willow αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο <COPINGMECHANISM> και ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της «hover like a GODDESS», μαζί με ένα visualizer που σκηνοθέτησε ο Jaxon Whittington και επιμελήθηκε η Dana Trippe.

Η Willow ερμήνευσε μερικά από τα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ της, όπως και για πρώτη φορά το «hover like a GODDESS», κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο πρόσφατο μουσικό φεστιβάλ «Lollapalooza».

«Σε κάθε γυναίκα αξίζει να τη λατρεύουν. Αυτό το τραγούδι είναι μία ωδή στη θεϊκή θεά που υπάρχει μέσα σε όλες μας», λέει η Willow για το «hover like a GODDESS».

Τον προηγούμενο μήνα, η Willow παρουσίασε μία πρώτη γεύση από το <COPINGMECHANISM> με το single «<maybe> it’s my fault».

Willow Smith

Το Stereogum ανέφερε για το νέο βήμα της: «Η Willow ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της και αυτό την οδηγεί προς την κατεύθυνση του πιο σκληρού ροκ. Δεν της είναι άγνωστη η heavy μουσική, αλλά αυτό το σκοτάδι επιτρέπει στη Willow να εξερευνήσει και άλλες πλευρές του εαυτού της».

Η Willow είναι επίσης υποψήφια για δύο βραβεία στα MTV Video Music Awards 2022 στην κατηγορία Best Alternative με το τραγούδι της «G R O W» σε συνεργασία με την Avril Lavigne και με τη συμμετοχή της στο «Emo Girl» του Machine Gun Kelly.

Η Willow παρουσίασε για πρώτη φορά τον pop-punk ήχο της στο άλμπουμ της «lately I feel EVERYTHING» που κυκλοφόρησε το 2021 και στο οποίο συμμετείχαν κορυφαία ονόματα όπως ο Travis Barker, η Avril Lavigne και άλλοι.

Από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το «lately I feel EVERYTHING» έχει συγκεντρώσει 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ενώ η Willow ήταν υποψήφια για το βραβείο του Καλύτερου Νέου Εναλλακτικού Καλλιτέχνη στα iHeartRadio Music Awards του 2022 και ανακηρύχθηκε από το Billboard ως η Comeback Artist of the Year.

Το άλμπουμ «lately I feel EVERYTHING» περιλαμβάνει το πλατινένιο single «t r a n s p a r e n t s o u l» με τον Travis Barker, το οποίο ανέβηκε στο Top 5 των εναλλακτικών ραδιοφωνικών σταθμών στις ΗΠΑ και διαθέτει πάνω από 300 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Η Willow επιμελήθηκε την παραγωγή του νέου άλμπουμ της <COPINGMECHANISM> μαζί με τον Chris Greatti.

[ad_2]

Source link