Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Sinéad O’Connor είχε πει στα παιδιά της τι να κάνουν σε περίπτωση ξαφνικού θανάτου της

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Sinéad O’Connorδεν ήθελε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις ίδιες οικονομικές περιπέτειες με εκείνη.

Ο θάνατος της Sinéad O’Connor σε ηλικία 56 ετών συγκλόνισε τον πλανήτη, αλλά η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε φροντίσει να ενημερώσει τα παιδιά της τι έπρεπε να κάνουν αν έφευγε ξαφνικά από τη ζωή.

Δεν είναι μυστικό ότι η Sinéad O’Connor είχε περίπλοκα συναισθήματα για τη μουσική βιομηχανία, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της δεν θα αντιμετώπιζαν τις ίδιες οικονομικές περιπέτειες με εκείνη.

«Κοιτάξτε, οι καλλιτέχνες αξίζουν πολύ περισσότερο όταν είναι νεκροί παρά όταν είναι ζωντανοί», είπε σε συνέντευξή της στο People το 2021, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Rememberings».

Διαφήμιση

«Ο Tupac έχει κυκλοφορήσει πολύ περισσότερα άλμπουμ από τότε που πέθανε παρά όταν ήταν ζωντανός, οπότε είναι κάπως αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι δισκογραφικές εταιρείες», υποστήριξε.

«Γι’ αυτό πάντα έλεγα στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά: “Αν η μητέρα σας πεθάνει αύριο, πριν καλέσετε το 100, καλέστε τον λογιστή μου και βεβαιωθείτε ότι οι δισκογραφικές εταιρείες δεν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τους δίσκους μου και να μην σας λένε πού είναι τα χρήματα”», αποκάλυψε.

Η Sinéad O’Connor είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον 36χρονο Jake Reynolds, την 28χρονη Roisin Waters, τον 17χρονο Yeshua Bonadio και τον Shane Lunny, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022 σε ηλικία 17 ετών.

Το θέμα προέκυψε όταν η Sinéad O’Connor θυμήθηκε την τραυματική συνάντησή της με τον Prince όταν κυκλοφόρησε τη δική της επιτυχημένη εκτέλεση του τραγουδιού του «Nothing Compares 2 U».

Morrissey

Αν και η Sinéad O’Connor τελικά «δεν τον συμπαθούσε πολύ», αυτό δεν επηρέασε το πώς ένιωθε για τον Prince ως καλλιτέχνη.

Μάλιστα, η Sinéad O’Connor υπερασπίστηκε τον Prince όταν σχολάισε τον τρόπο με τον οποίο οι δισκογραφικές εταιρείες επωφελήθηκαν από τη μουσική του μετά τον θάνατό του το 2016.

«Ένα από τα πράγματα που είναι μεγάλος μπελάς για εμένα, θυμώνω πολύ όταν το σκέφτομαι, είναι το γεγονός ότι βιάζουν το αρχείο του», δήλωσε.

«Όλοι οι μουσικοί, έχουμε τραγούδια για τα οποία ντρεπόμαστε πραγματικά και τα οποία είναι χάλια. Δεν θέλουμε να τα ακούσει κανείς», συνέχισε.

«Τώρα αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει κυκλοφορήσει κάθε τραγούδι που έχει ηχογραφήσει, οπότε αν μπήκε στον κόπο να δημιουργήσει ένα αρχείο, η οποία είναι μία πολύ δυνατή κίνηση, σημαίνει ότι πραγματικά δεν ήθελε να κυκλοφορήσουν αυτά τα τραγούδια», ανέφερε.

«Και δεν αντέχω τους ανθρώπους που βιάζουν το αρχείο του, όπως το έθεσα», τόνισε.

Η Sinéad O’Connor βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 56 ετών στο σπίτι της στο Λονδίνο την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Διαφήμιση

Ενώ η αστυνομία δήλωσε ότι δεν θεωρεί ύποπτες τις συνθήκες του θανάτου της τραγουδίστριας, περισσότερο φως θα ρίξουν τα αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής.

[ad_2]

Source link