Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Salem Ilese είναι «Mad At Disney» – Το τραγούδι που έχει γίνει Viral σε όλο τον κόσμο

Written by on 16 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Τα streams της Salem Ilese αυξάνονται με ταχύ ρυθμό.

Το «Mad At Disney» της Salem Ilese είναι το τραγούδι που έκανε θραύση στην πλατφόρμα του TikTok και τώρα κατακτά και το Spotify.

Η 21χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός ξεκίνησε να δημοσιεύει στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube δικά της κομμάτια και διασκευές άλλων τραγουδιών από πολύ μικρή ηλικία.

Μια από αυτές τις αναρτήσεις ήταν και το πρόσφατο single «Mad At Disney», το οποίο μέχρι στιγμής έχει καταγράψει εκατομμύρια βίντεο στο TikTok.

Τα streams του «Mad At Disney» στο Spotify αυξάνονται με ταχύ ρυθμό και το τραγούδι έχει γίνει αναμφίβολα viral σε όλο σχεδόν το κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το τραγούδι της Salem Ilese έχει βρεθεί στην πρώτη του Viral Chart στο Spotify παγκοσμίως και έχει ανέβει ως το No. 6 του Viral Chart στο Spotify για την Ελλάδα, ενώ έχει ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα.

Μετά από την απροσδόκητη επιτυχία που γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο με το «Mad At Disney», η Salem υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία HomeMade Projects, με την οποία ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια της.

Η Salem Ilese έχει φοιτήσει στο Berklee College of Music. Αφού έμεινε εκεί για αρκετά χρόνια, επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει την επαγγελματική ενασχόληση με μουσική.

[ad_2]

Source link