Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Έκρηξη Θυμού, του Ντέρικ Μπόρτε

Written by on 16 Σεπτεμβρίου 2020


Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου («Μονομάχος», «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος») και η Κάρεν Πιστόριους («Slow West ») πρωταγωνιστούν σε ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ για την έκρηξη οργής πίσω από το τιμόνι , που κάποιοι έχουμε συναντήσει, αλλά όχι σε αυτόν τον έκρυθμο βαθμό και σε αυτή την τρομαχτική και αναπάντεχη διάσταση.

Ο Ντέρικ Μπόρτε («London Town», «Μια οικογέν εια…ψώνιο») σκηνοθετεί αυτή την εφιαλτική και αγωνιώδη ιστορία που πυροδοτείται , όταν ένας ακραία επιθετικός οδηγός αποφασίζει να εκδικηθεί με κάθε τίμημα μια άγνωστη σ’ αυτόν γυναίκα.

Σύνοψη:

H Ρέιτσελ (Κάρεν Πιστόριους) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά . Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό ( Ράσελ Κρόου) με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα , που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι τ ου σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Κάρελ Πιστόριους
Διάρκεια: 1 ώρα και 31 λεπτά



Source link