Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Sabrina Carpenter μοιράζεται το νέο single «Vicious» – Hit Channel

Written by on 3 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η Sabrina Carpenter επιστρέφει με καινούργιο single και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της.

Ξεκινώντας ένα καλοκαίρι που υπόσχεται να είναι αξέχαστο, η Sabrina Carpenter κυκλοφορεί το νέο single «Vicious».

Επιπλέον, αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και το πρώτο της για την Island Records, με τίτλο «Emails I Can’t Send», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.

Το «Vicious» προσφέρει μία γεύση από τα εξαιρετικά προσωπικά τραγούδια και τις παθιασμένες και δυνατές ερμηνείες που βρίσκονται στην καρδιά του άλμπουμ.

«Ω, είσαι τόσο μοχθηρός, αγάπησε με και μετά προσποιήσου ότι δεν το έκανες. Το μισό μου σώμα δεν μπορεί να αντισταθεί. Γιατί πρέπει να είσαι τόσο μοχθηρός;», τραγουδά η Sabrina Carpenter στο συναισθηματικά φορτισμένο ρεφρέν.

Το «Vicious» συνδυάζει την pop-rock μουσική της δεκαετίας του ’90 με μία μεθυστική δόση των συναισθημάτων του 21ου αιώνα.

Η Sabrina Carpenter εξηγεί το νέο τραγούδι της: «Ηχητικά, μπορείτε να με ακούσετε πολύ κοντά και είναι σχεδόν σαν να σας αφηγούμαι την ιστορία».

«Αυτό το τραγούδι είναι πραγματικά αφηγηματικό και προσωπικό. Είναι σαν να κάνω μία συζήτηση. Όλοι μας έχουμε βιώσει εμπειρίες με ανθρώπους που αγαπάμε τόσο πολύ και οι οποίοι αποδεικνύονται διαφορετικοί από ό, τι νομίζαμε. Είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό να το αποδεχθείς», συνεχίζει.

«Πολλές φορές, εστιάζουμε στην άλλη πλευρά της θεραπευτικής διαδικασίας και αδυνατούμε να παραδεχτούμε δυσάρεστα συναισθήματα όπως ο θυμός και η αγανάκτηση. Δεν ασχολούμαι πολύ συχνά με αυτή την πλευρά του εαυτού μου, αλλά είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας μου τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε θεώρησα σημαντικό να ξεκινήσω από εκεί στο “Vicious”», αναφέρει.

Το «Vicious» ακολουθεί για τη Sabrina Carpenter το single «Fast Times», το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια streams στο Spotify και 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του.

Το Rolling Stone το χαρακτήρισε ως ένα «σέξι, παιχνιδιάρικο pop τραγούδι» και ένα από τα «Καλύτερα Τραγούδια του 2022», ενώ το κοινό το ψήφισε ως το «Αγαπημένο Νέο Τραγούδι» στο Billboard κατά την κυκλοφορία του.

Το Redbrick έγραψε ότι στόχος της Sabrina Carpenter είναι «να προσφέρει κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό στο νέο άλμπουμ της».

Πρόσφατα, η Sabrina Carpenter στην ταινία «Emergency» του Amazon Prime Video, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance του 2022.



[ad_2]

Source link