Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Guts»

Written by on 26 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το δεύτερο άλμπουμ της Olivia Rodrigo είναι γεγονός.

Η Olivia Rodrigo αποκάλυψε ότι το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο «Guts», θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ είναι το «Vampire», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου.

Η Olivia Rodrigo ένωσε τις δυνάμεις για την παραγωγή και τη δημιουργία του «Guts» με τον στενό συνεργάτη της Dan Nigro, με τον οποίο δημιούργησε και το εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ της «Sour».

Διαφήμιση

Το «Sour» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 και χάρισε στην Olivia Rodrigo τρία βραβεία Grammy – για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη, το Καλύτερο Pop Άλμπουμ και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία («Drivers License»), στην πρώτη εμφάνισή της στη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων αξιοσημείωτων επιτευγμάτων, το «Sour» έχει γίνει τέσσερις φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ, έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια streams και είναι το παρθενικό άλμπουμ του 21ου αιώνα με τη μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας στο chart του Billboard 200.

Η Olivia Rodrigo ετοιμάζεται να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα της με το «Guts» και να πραγματοποιήσει μία λεπτομερή ενδοσκόπηση, εξετάζοντας όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια.

«Για εμένα, αυτό το άλμπουμ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις καθώς μεγαλώνεις και στην προσπάθεια να καταλάβω ποια είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου», εξηγεί η Olivia Rodrigo σε δήλωσή της.

«Νιώθω σαν να μεγάλωσα 10 χρόνια από τα 18 έως τα 20 – ήταν μία τόσο έντονη περίοδος αμηχανίας και αλλαγών. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι ένα φυσικό μέρος της ανάπτυξης και ελπίζω ότι το άλμπουμ το αντικατοπτρίζει αυτό», συμπληρώνει.

Παράλληλα, η Olivia Rodrigo έδωσε στη δημοσιότητα του νέου άλμπουμ του «Guts», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμη για pre-save στις υπηρεσίες streaming και προπαραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημά της.

Η Olivia Rodrigo έγραψε ένα μήνυμα για το «Guts» σε μία ξεχωριστή ανάρτηση στις ιστορίες τoυ λογαριασμού της στο Instagram.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο άλμπουμ και αυτό το νέο κεφάλαιο. Δεν μπορώ παιδιά να σας ευχαριστήσω αρκετά για όλη την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό της», ανέφερε.

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν πολύ τρομακτική, πολύ διασκεδαστική και πολύ ικανοποιητική. Ανυπομονώ να γίνει δικό σας. Στην υγειά όλων των καλών στιγμών που έρχονται», πρόσθεσε.

Από το τότε που έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Drivers License», που κυκλοφόρησε όταν ήταν μόλις 17 ετών, η Olivia Rodrigo έχει γίνει γνωστή για τα αδιαμφισβήτητα ειλικρινή τραγούδια της και το νέο άλμπουμ της «Guts» αναμένεται να συνεχίσει αυτήν την παράδοση.



[ad_2]

Source link