Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιατί οι γείτονές της προσπαθούν να τη διώξουν από την κοινότητά τους

Written by on 26 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι κάτοικοι της πολυτελούς κοινότητας στην οποία έχει μετακομίσει η Nicki Minaj συγκεντρώνουν υπογραφές για την απομάκρυνση της ράπερ και του συζύγου της.

Η Nicki Minaj δεν έχει τύχει θερμής υποδοχής στη νέα γειτονιά της.

Οι γείτονες της 40χρονης ράπερ και του 45χρονου συζύγου της Kenneth Petty έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για να απομακρύνουν το ζευγάρι από τη λαμπερή και περιφραγμένη κοινότητά τους.

Το γεγονός ότι ο Kenneth Petty έχει καταδικαστεί και διαθέτει ποινικό μητρώο ως δράστης σεξουαλικών αδικημάτων έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλη την κοινότητά τους στο Hidden Hills της Καλιφόρνιας, μια περιοχή στην οποία κατοικούν επίσης και οι οικογένειες Kardashian και Jenner.

Διαφήμιση

Εκατοντάδες κάτοικοι της κοινότητας έχουν δηλώσει την υποστήριξή του σε μία εκστρατεία συλλογής υπογραφών που έχει δημιουργηθεί στον ιστότοπο Change.org για να εκφράσουν την εναντίωσή τους στην παρουσία του Kenneth Petty στο Hidden Hills.

Ο σύζυγος της Nicki Minaj καταδικάστηκε το 1995 στη Νέα Υόρκη για την απόπειρα βιασμού ενός 16χρονου κοριτσιού και ήταν υποχρεωμένος βάσει νόμου να εγγραφεί στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών αδικημάτων της πολιτείας.

Οι συλλογές υπογραφών ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022, όταν η Nicki Minaj αγόρασε ένα ακίνητο αξίας 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην πολυτελή ιδιωτική κοινότητα.

Nicki Minaj

Ωστόσο, το TMZ ανέφερε τώρα ότι οι υπογραφές άρχισαν να αυξάνονται κατά εκατοντάδες μετά τη δημοσιοποίηση της νέας διεύθυνσης του Kenneth Petty.

Με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο των ΗΠΑ, οι αρχές οφείλουν να δημοσιοποιούν τις πληροφορίες για τις τοποθεσίες διαμονής των ατόμων που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών αδικημάτων, ώστε να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών.

Η συλλογή υπογραφών, της οποίας ηγείται η Beverly Barden, τονίζει την ανάγκη για ασφάλεια όλων των κατοίκων της περιοχής και εκφράζει την ανησυχία της για την πτώσης της αξίας της κοινότητάς τους.

Ο Kenneth Petty εκτίει επί του παρόντος ποινή κατ’ οίκον περιορισμού ενός έτους επειδή δεν εγγράφηκε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών της Καλιφόρνιας.

Η Nicki Minaj, η οποία έχει υπερασπιστεί δημόσια τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παντρεύτηκε με τον Kenneth Petty το 2019 και έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020.

[ad_2]

Source link