Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Maya Hawke συμμετέχει σε όργιο στο δάσος στο video για το νέο single «Thérèse» – Hit Channel

Written by on 20 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» συμμετέχει στο video για το νέο single της σε ένα όργιο στο δάσος που διαλύεται από την αστυνομία.

Η Maya Hawke κυκλοφόρησε ένα ωμό μουσικό βίντεο για το «Thérèse», το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της «MOSS».

Ενώ το ίδιο το τραγούδι χαρακτηρίζεται από μια απαλή ορχηστρική ηρεμία και μια ντελικάτη μελωδία, στο συνοδευτικό μουσικό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο Brady Corbet (Vox Lux), η Maya Hawke και οι φίλοι της συμμετέχουν σε ένα όργιο σε ένα σκοτεινό δάσος, πριν συλληφθούν από την αστυνομία.

Ενώ κάποιοι διασκορπίζονται ή μεταφέρονται με χειροπέδες, η Maya Hawke και οι υπόλοιποι φίλοι της περπατούν γυμνοί μέσα στο δάσος, ενώ ακούγεται το ρεφρέν: «Είναι άκομψο, είναι μια δοκιμασία / Είναι απλά η Thérèse».

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» δήλωσε για το νέο single της: «Το “Thérèse” αφορά τους μυστικούς χώρους που φτιάχνουμε για να είμαστε ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας, σε έναν κόσμο που μας παρεξηγεί πάντα σκόπιμα ή συστηματικά».

Όπως αναφέρει το Variety, η Maya Hawke και ο Brady Corbet διοργάνωσαν μια προβολή του βίντεο στο «Metrograph» της Νέας Υόρκης στις 17 Ιουλίου. Η Hawke παρουσίασε στους καλεσμένους της εκδήλωσης τις αντιλήψεις της για τη σεξουαλικότητα με μία χειρόγραφη επιστολή.

«Όλοι μας βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με αρνητικές και παραποιημένες εικόνες των σωμάτων, είτε το θέλουμε είτε όχι», έγραψε.

«Η “τέχνη” που είδα για τη σεξουαλικότητα όταν μεγάλωνα (για να είμαι ειλικρινής… ακόμα μεγαλώνω) με βοήθησε να απελευθερωθώ από μια κουλτούρα που φαίνεται να θέλει όλοι μας να μισούμε τον εαυτό μας και να φοβόμαστε τους άλλους, σωστά;», συνέχισε.

«Υπάρχουν πολλά που μας κάνουν να αισθανόμαστε θλιμμένοι αυτές τις ημέρες, αλλά είναι σημαντικό να βρίσκουμε στιγμές χαράς και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον όπου και όταν μπορούμε αυτές τις ημέρες», σημείωσε.

Σε συνέντευξή της στο Dazed, η Maya Hawke περιέγραψε ότι το κεντρικό θέμα του μουσικού βίντεο του «Thérèse» απεικονίζει «την αίσθηση ότι η μοναξιά είναι το χειρότερο πράγμα, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι είναι πολύ καλύτερη από την κακή παρέα, το πόσο ελεύθεροι είμαστε όταν είμαστε παιδιά και στη συνέχεια, καθώς περνάμε στην εφηβεία και η κουλτούρα μας συνθλίβει και αντί να είμαστε ο εαυτός μας, αρχίζουμε να προσπαθούμε να γίνουμε σαν όλους τους άλλους».

Οι δρόμοι της Maya Hawke και του Brady Corbet διασταυρώθηκαν αρχικά όταν η ηθοποιός πέρασε από οντισιόν για μια από τις ταινίες του σκηνοθέτη. Ο Corbet άντλησε έμπνευση για το βίντεο του «Thérèse» από τον Ιάπωνα φωτογράφο Kohei Yoshiyuki, ο οποίος με τη σειρά «Kōen» αποτύπωσε το σεξ στην άγρια φύση, φωτογραφίζοντας σεξουαλικές δραστηριότητες σε πάρκα σε όλο το Τόκιο στο σκοτάδι της νύχτας.

«Ο Brady είδε το βίντεο πολύ καθαρά στο μυαλό του, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσε να μαντέψει πόσο καλά η ιδέα του ταίριαζε με αυτό που ήθελα να δείξω και να εκφράσω για το τραγούδι», είπε η Maya Hawke.

«Ελπίζω να αρέσει στους ανθρώπους ή να το μισήσουν ή οτιδήποτε άλλο. Ελπίζω να τους κάνει να νιώσουν κάτι άλλο εκτός από ντροπή, μίσος για τους εαυτούς τους και μοναξιά. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κουραστεί να αισθανόμαστε έτσι», πρόσθεσε.

Το «MOSS», το δεύτερο άλμπουμ της Maya Hawke, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου από τη Mom + Pop. Είναι το επόμενο άλμπουμ της 24χρονης ηθοποιού και μουσικού μετά το «Blush», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020.



[ad_2]

Source link