Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Βλ. Σιώμος: «Δεδομένων των συνθηκών έχουν καεί ελάχιστα σπίτια» (video)

Written by on 20 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Παντελικού, Βλάσης Σιώμος μίλησε στην εκπομπή «Online» και ανέφερε ότι δεδομένων των συνθηκών τα σπίτια που έχουν καεί είναι ελάχιστα.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δυνάμεις είναι πολλές και η κατάσταση δεν είναι σε ένταση ενώ μάλιστα ο δήμος στο Ντράφι είχε προχωρήσει σε καθαρισμό της βλάστησης της περιοχής.

«Οφείλω να πω ότι είναι συγκινητική η βοήθεια των εθελοντών και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ» σχολίασε ο κ. Σιώμος.

Στην συνέχεια ωστόσο πρόσθεσε ότι δεδομένων των συνθηκών τα σπίτια που έχουν καεί είναι ελάχιστα. Μια δήλωση ωστόσο που προκαλεί αντιδράσεις.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βλ. Σιώμος: «Δεδομένων των συνθηκών έχουν καεί ελάχιστα σπίτια»”,”description”:”Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Παντελικού, Βλάσης Σιώμος μίλησε στην εκπομπή «Online» και ανέφερε ότι δεδομένων των συνθηκών τα σπίτια που έχουν καεί είναι ελάχιστα.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNy8yMC8xMC8wNV8zOF82MmQ3ZDM3Mjg3ZDYzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M40S”,”uploadDate”:”2022-07-20T10:07:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-clke2fnesvk1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Βλ. Σιώμος: «Δεδομένων των συνθηκών έχουν καεί ελάχιστα σπίτια» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link