Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Marina παρουσιάζει το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ «Ancient Dreams In A Modern Land»

Written by on 20 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ένα disco τραγούδι παρουσιάζει η Marina.

Η Marina μοιράζεται με το κοινό το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της «Ancient Dreams In A Modern Land».

Το «Ancient Dreams In A Modern Land» είναι μια disco δημιουργία που ενθαρρύνει τους ακροατές να μην απολογούνται για το γεγονός ότι ζουν τη ζωή όπως θέλουν εκείνοι, αλλά αντιθέτως, να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και να μην προσπαθούν να συμβαδίζουν με οτιδήποτε θεωρείται «κανονικό».

Αυτός είναι ο τρίτος προάγγελος του νέου άλμπουμ της Marina μετά το «Man’s World» και το «Purge The Poison», το οποίο απέκτησε πρόσφατα ένα remix με τη συμμετοχή των Pussy Riot.

Το άλμπουμ «Ancient Dreams In A Modern Land» θα κυκλοφορήσει από τις Neon Gold και Atlantic Records / Warner Music στις 11 Ιουνίου.

Η Marina πρόκειται να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της με ένα live streaming show που θα μεταδοθεί παγκοσμίως και έχει γυριστεί στην έρημο της Καλιφόρνιας.

To show με τίτλο «Marina presents Ancient Dreams Live from the Desert» θα μεταδοθεί σε διαφορετικές ζώνες ώρας ανά τον πλανήτη στις 12 και 13 Ιουνίου. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ.

Η Marina θα τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια από το νέο άλμπουμ της αλλά και αγαπημένα κομμάτια του κοινού.

Μετά την ολοκλήρωση του livestream θα ακολουθήσει ένα afterparty με τίτλο «Deconstructed Dreams», κατά τη διάρκεια του οποίου η τραγουδίστρια θα αναλύσει το νέο άλμπουμ της και θα απαντήσεις στις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link