Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Maggie Rogers παρουσιάζει το νέο single «Want Want» – Hit Channel

Written by on 3 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το «Want Want» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Maggie Rogers.

Η Maggie Rogers κυκλοφορεί το νέο single «Want Want», μία μεγάλη, γενναία γιορτή για την ακαταμάχητη έλξη της επιθυμίας.

Για την παραγωγή του τραγουδιού συνεργάστηκε με τους Kid Harpoon και Del Water Gap, ενώ οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης, στα Real World Studios του Peter Gabriel κοντά στο Bath της Αγγλίας και στο Sid’s Palace στο Scarborough.

Το τραγούδι γράφτηκε αρχικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Del Water Gap στο Mane και πήρε την τελική μορφή του με τον Kid Harpoon στη Νέα Υόρκη και στο Bath.

Στο επίσημο βίντεο που γυρίστηκε σε ένα μπαρ καραόκε στην Koreatown της Νέας Υόρκης, η Maggie Rogers ερμηνεύει το «Want» με αίσθημα εγκατάλειψης. Η ενέργεια αυξάνεται καθώς οι στίχοι δίνουν τη θέση τους στο ξέφρενο ρεφρέν, όπου τη συνοδεύει η μπάντα της και το κοινό.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Warren Fu, ο οποίος συνεργάστηκε επίσης με τη Maggie Rogers – και τον σκηνοθέτη Michael Scanlon – στο προηγούμενο single της, «That’s Where I Am».

Maggie Rogers

Το «Want Want» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Maggie Rogers, με τίτλο Surrender, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 29 Ιουλίου.

Η Maggie Rogers δηλώνει για το νέο τραγούδι της: «Το “Want” ξεκίνησε στο Mane κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε ένα μικρό στούντιο που στήθηκε στο γκαράζ των γονιών μου. Το έγραψα και έκανα την παραγωγή μαζί με τον παλιό μου συνεργάτη στην μπάντα, τον Del Water Gap».

«Είχε να κάνει πραγματικά μόνο με τη διασκέδαση. Ένας κόσμος σαν τσιχλόφουσκα για να αποδράσεις από την απομόνωση και το σκοτάδι. Το τραγούδι βρήκε την τελική μορφή του τον επόμενο ενάμιση χρόνο, μετά από επεξεργασίες και επανεπεξεργασίες με τον Kid Harpoon μέχρι να βρούμε τα τέλεια ντραμς που σε τσακίζουν, το σωστό γρύλισμα του τόνου της κιθάρας», συνεχίζει.

«Αυτό το συνθεσάιζερ που βρυχάται, είναι απλά ένας ήχος από τους Prophet, αλλά πάντα μου θύμιζε λίγο την εισαγωγή του “Iron Man” των Black Sabbath. Η σωστή ποσότητα δαγκώματος που εξακολουθεί να σε προσκαλεί να μπεις μέσα», περιγράφει.

«Το βίντεο πραγματεύεται τον αισθησιασμό. Την ενσάρκωση. Την ελευθερία. Γυρίστηκε σε ένα από τα αγαπημένα μου καραόκε μπαρ. Πατώματα που κολλάνε και μπάνια που φωτίζονται με φώτα φθορισμού. Τα πάντα στη σωστή τους θέση», λέει η Maggie Rogers.

[ad_2]

Source link