Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Γιώργος Μαργαρίτης ο Λαϊκός Τραγουδιστής» (video)

Written by on 3 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Καλεσμένος της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.

Αφορμή για την παρουσία του, είναι η κυκλοφορία της βιογραφίας του, δια χειρός Κώστα Μπαλαχούτη.

«Έχω περάσει πολλά και θα ήθελα να τα μάθουν οι φίλοι μου» απάντησε ο Γιώργος σε ερώτηση για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Η βιογραφία περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συνεργασίες και τις φιλίες του Γ. Μαργαρίτη με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές από τις ιστορίες του στο πλατό της εκπομπής, από τα χρόνια που ήταν φαντάρος ακόμη, τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και την γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Δευτέρα 6 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο MEGA για την παρουσίαση της βιογραφίας του!”,”description”:”Καλεσμένος της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε για τη βιογραφία του με τίτλο «Γιώργος Μαργαρίτης, ο λαϊκός τραγουδιστής», που έχει γράψει ο Κώστας Μπαλαχούτης, και την παρουσίαση που θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNi8wMy8wNS8yM18xM182Mjk5OWFjMWVhZTg2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M46S”,”uploadDate”:”2022-06-03T05:10:35.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckg8163hnxg1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post «Γιώργος Μαργαρίτης ο Λαϊκός Τραγουδιστής» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link