Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η LP συναντά την Jaime King στο music video του «One Last Time»

Written by on 13 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Η LP μοιράζεται την οθόνη με τη φίλη της Jaime King.

Το νέο single «One Last Time» της καταξιωμένης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού LP μόλις κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Panik Records.

Το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά συνοδεύεται από ένα νέο music video με συμπρωταγωνίστρια την ηθοποιό και μοντέλο Jaime King.

Το «One Last Time» στοχεύει στην ψυχή του κοινού ενώ προκαλεί τον ακροατή να σηκωθεί να τραγουδήσει και να χορέψει. Είναι μία αντανάκλαση αλλά και μία γιορτή, με ηχηρά κουπλέ που συμπληρώνονται από χαρούμενα ρεφρέν που σε κάνουν να τραγουδάς μαζί τους.

H LP εξήγησε: «Το “One Last Time” αναφέρεται στην φευγαλέα φύση των σχέσεων, ρομαντικών και μη και στο γεγονός ότι κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Χωρίς να έχει σημασία πόσο πολύ ή λίγο παίρνουμε από κάποιον, φανταζόμαστε το παρελθόν μαζί τους και τα πράγματα που ευχόμαστε να είχαμε πει ή κάνει πριν τελειώσει ο χρόνος που είχαμε μαζί».

Η Laura Pergolizzi έγραψε το «One Last Time» στην Αθήνα και στο San Jose del Cabo του Μεξικό με τον στενό συνεργάτη της Mike Del Rio.

H LP και ο Del Rio αποτελούν δύο από τρία μέλη της συγγραφικής ομάδας που είναι υπεύθυνη για την επιτυχία «Lost On You», που έφτασε στο Νο. 1 σε 18, καθώς και για τα δύο τελευταία κομμάτια της τραγουδοποιού.

Στη δημιουργία του νέου τραγουδιού συμμετείχε και ο ταλαντούχος κιθαρίστας Alex Feder.

Η παραγωγή ολοκληρώθηκε στο Hotel Havana στο Highland Park του Λος Άντζελες, όπου πραγματοποιήθηκε και το acoustic performance της LP με αφορμή την «Coming Out Day». Η μίξη έγινε από τον Manny Marroquin και το master από τη βραβευμένη με Grammy, Emily Lazar.

Την κυκλοφορία του «One Last Time» ολοκληρώνει ένα συναρπαστικό music video με συμπρωταγωνίστρια την Jaime King που γυρίστηκε στο ιστορικό «Paramour Estate» του Λος Άντζελες.

Το video σημάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stephen «Norswrthy» Schofield, γνωστός για τη δουλειά του στο χώρο της φωτογραφίας ως μέλος του διδύμου LOWFIELD, με το οποίο έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Halsey, o Pharrell, η Taylor Swift και άλλους.

Ο ίδιος είπε: «Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να γυρίσω το video έπρεπε να πω ναι, όχι μόνο επειδή εμπλεκόντουσαν όλοι οι στενοί μου φίλοι αλλά επειδή το τραγούδι δημιούργησε κάτι πολύ δυνατό μέσα μου. Το θέμα του προκαλεί ένα εύθραυστο συναίσθημα που μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να σου αφαιρεθεί»

«Προσωπικά, ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να αποδεχθείς σε μία τραγωδία είναι ότι στο τέλος η ζωή προχωράει. Το πάρτι συνεχίζεται. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι ότι εσύ ή εμείς κάποια στιγμή καλούμαστε να αφήσουμε αυτό το πάρτι ανεξαρτήτως του αν είμαστε έτοιμοι ή όχι», συνέχισε.

H LP σημείωσε: «Το video του “One Last Time” προσπαθεί να αποτυπώσει το δράμα του τραγουδιού προφανώς, όπου οι μέρες που περνάς με την αγάπη σου και τους φίλους σου στο τέλος σημαίνουν τα πάντα. Δεν ξέρουμε ποτέ τι ή ποιος θα μας πάρει μακριά από αυτές τις στιγμές».

[ad_2]

Source link