Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Josephine τραγουδά για «Τα Καλύτερα Παιδιά» και συναρπάζει

Written by on 5 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Νέο τραγούδι από την Josephine.

Η Josephine τραγουδά για «Τα Καλύτερα Παιδιά» και συναρπάζει ακόμα μία φορά με το νέο single της, που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας μας παρασύρει με ακόμα ένα δυναμικό super hit, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και οι στίχοι στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη

«Τα Καλύτερα Παιδιά» μεταφέρονται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό και κινηματογραφικής αισθητικής music video, γεμάτο με το πάθος και τη δυναμική ενέργεια της Josephine, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

«Τι να μου πούνε τα καλύτερα παιδιά / Γιατί κι εσύ ήσουνα ένα απ’ αυτά / Κι ακόμα ψέματα μαθαίνω από παντού / Καλό παιδί μα όχι εδώ, να πας αλλού / Τι να μου πούνε τα καλύτερα παιδιά / Μου φτάνει κάποιος να ‘χει μέσα του καρδιά / Θέλω ο λόγος του να είναι υπογραφή / Κι ας είναι στα άλλα το χειρότερο παιδί», τραγουδά η Josephine.

Τον προηγούμενο η Απρίλιο η Josephine κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της καριέρας της, με τίτλο «100%», στο οποίο συγκέντρωσε τις επιτυχίες της που αγαπήθηκαν από το κοινό, μετρούν εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube και ξεχώρισαν στο airplay, όπως τα «Εγώ», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Μάγια» και «Fimi», αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Josephine ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Έναστρον» με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον SNIK, που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Το single «Τα Καλύτερα Παιδιά» κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link