Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Britney Spears επανασυνδέθηκε και με την αδελφή της Jamie Lynn Spears

Written by on 21 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Μετά τη συνάντησή της με τη μητέρα της, η Britney Spears επανασυνδέθηκε και με την αδελφή της.

Η Britney Spears επανασυνδέθηκε με την αδελφή της Jamie Lynn Spears.

Η 41χρονη τραγουδίστρια είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, αλλά με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τη μικρότερη αδελφή της την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν ωραίο που επισκέφτηκα την αδερφή μου στα γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα! Μου είχες λείψει τόσο πολύ! Τα πιστά κορίτσια μένουν στο σπίτι αλλά είναι τόσο ωραίο να επισκέπτεσαι την οικογένειά σου», έγραψε η Britney Spears.

Διαφήμιση

Η 32χρονη αδελφή της Britney, Jamie Lynn Spears, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας ταινίας της «Zoey 102» στο Paramount+ – μια συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Zoey 101».

Η ταινία κυκλοφορεί στις 27 Ιουλίου, οπότε δεν είναι γνωστές αν η Britney Spears επισκέφθηκε την Jamie Lynn στα γυρίσματα του «Zoey 102» ή σε κάποιο άλλο έργο.

Η Britney Spears πρόσθεσε στην ανάρτησή της ένα βίντεο στην οποία χορεύει σε ένα σκάφος με τον σύζυγό της Sam Asghari, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές.

«Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές μου και του Sam εδώ και ένα χρόνο!», αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο πολύ ευλογημένη».

Lynne - Britney Spears

Πριν από ένα μήνα περίπου, η Britney Spears είχε επανασυνδθεί επίσης με τη μητέρα τους, Lynne, δίνοντας τέλος στη μακροχρόνια αποξένωσή τους.

Η σχέση μεταξύ της Britney και της μικρότερης αδελφής της ήταν τεταμένη τα τελευταία χρόνια, εν μέσω της δίκης για την κηδεμονία της τραγουδίστριας, του κινήματος #FreeBritney και της κυκλοφορίας του βιβλίου της Jamie Lynn με τίτλο «Things I Should’ve Said»

Η Britney Spears είχε καταφερθεί εναντίον της Jamie Lynn για τη χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο της και χαρακτήρισε «απόβρασμα» την αδελφή της, υποστηρίζοντας ότι «λέει ψέματα χωρίς μέτρο».

Το 2022 η διαμάχη τους κορυφώθηκε με την εμπλοκή δικηγόρων. Η Britney Spears έστειλε εξώδικο στην Jamie Lynn ζητώντας από την αδελφή της να αναφέρει το όνομά της ή να μοιράζεται ιστορίες για εκείνη στις συνεντεύξεις της για την προώθηση του βιβλίου της.

Αλλά τον Δεκέμβριο του 2022, η Britney Spears δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Jamie Lynn να παίζει κιθάρα και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τη μικρότερη αδελφή της.

«Είναι τα γενέθλιά μου, αλλά είσαι η καρδιά μου, οπότε σε σκέφτομαι. Συγχαρητήρια που είσαι τόσο γενναία, εμπνέεις και δείχνεις κότσια και λάμψη στο σόου σου! Δεν είσαι μόνη σου. Αν κάποιος ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα… Το καταλαβαίνω. Αδερφούλα μου! Σ’ αγαπώ!», ανέφερε.

Ούτε η Britney ούτε η Jamie Lynn ακολουθούν προς το παρόν η μία την άλλη στα social media, οπότε δεν είναι σαφές αν συμφιλιώθηκαν μετά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Διαφήμιση



[ad_2]

Source link