Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Bebe Rexha συνεργάζεται με τον Lil Uzi Vert στο «Die For A Man»

Written by on 30 Απριλίου 2021

[ad_1]

«Δεν θα πέθαινα ποτέ για έναν άντρα», τραγουδά η Bebe Rexha.

Η Bebe Rexha προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του νέου άλμπουμ της.

Το «Die For A Man» είναι το τέταρτο single από το επερχόμενο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «Better Mistakes», για το οποίο έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος τα τραγούδια «Baby, I’m Jealous» (σε συνεργασία με την Doja Cat), «Sacrifice» και «Sabotage».

Αυτή τη φορά η Bebe Rexha ενώνει τις δυνάμεις της με τον ράπερ Lil Uzi Vert.

Αρχικά το demo του τραγουδιού είχε η φωνή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Charlotte Lawrence.

«Έχω ένα τραγούδι με τον Lil Uzi Vert με τίτλο “Die For A Man”, το οποίο έγραψα μετά από ένα χωρισμό και ήταν παραπάνω ένα ενδυναμωτικό τραγούδι για μένα», είπε η Bebe Rexha σε προηγούμενη συνέντευξή της στο «Variety».

Κατά μήκος του «Die For A Man» η Bebe Rexha και ο Lil Uzi Vert περιγράφουν λεπτομερώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους και απαριθμούν τα μειονεκτήματα.

«Δεν θα πέθαινα ποτέ για έναν άντρα / Όχι, ποτέ δεν θα έκλαιγα για έναν άντρα, δεν αλλάζω ποια είμαι / Ακόμα κι αν τον αγαπώ, τον λατρεύω απεγνωσμένα, πρέπει να ξέρεις ότι ποτέ δεν θα πέθαινα ποτέ για έναν άντρα», διευκρινίζει η Rexha στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Το νέο άλμπουμ της «Better Mistakes» θα κυκλοφορήσει από τη Warner Records στις 7 Μαΐου και θα περιέχει συνεργασίες με τους Travis Barker, Ty Dolla $ign, Trevor Daniel, Lil Uzi Vert, Doja Cat, Pink Sweat$, Lunay και Rick Ross.

Η Bebe Rexha θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της σε μία livestream συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ.

[ad_2]

Source link