Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

The Kid LAROI και Miley Cyrus συνεργάζονται σε μια νέα εκδοχή του «Without You»

Written by on 30 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ο The Kid LAROI κυκλοφορεί τη συνεργασία του με τη Miley Cyrus.

Ο τάχιστα ανερχόμενος The Kid LAROI ενώνει τις δυνάμεις του με την pop star Miley Cyrus σε μια νέα εκδοχή της επιτυχίας του «Without You».

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο The Kid LAROI δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες στην Αυστραλία, είναι και ένα παγκόσμιο φαινόμενο καθώς διαθέτει ήδη στο ενεργητικό του πάνω ένα δισεκατομμύριο streams.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του mixtape, με τίτλο «F*ck Love» τον Ιούλιο, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Top 10 του αμερικανικού Billboard 200 και στο No. 3 των charts στην Αυστραλία και έφτασε στο Top 15 σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ιρλανδία, ο νεαρός καλλιτέχνης επέστρεψε με μια νέα έκδοση του mixtape.

Το repack, με τίτλο «F*ck Love (Savage)» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο περιλαμβάνοντας επτά επιπρόσθετα νέα τραγούδια και τη βοήθεια καλλιτεχνών όπως οι NBA Youngboy, Internet Money, Marshmello και άλλους.

Με αυτή τη νέα έκδοση ο The Kid LAROI έγινε ο νεαρότερος Αυστραλός σόλο καλλιτέχνης κατακτά το No. 1 στο επίσημο ARIA Album Chart της χώρας του.

Το «F*ck Love (Savage)» περιείχε και την παγκόσμια επιτυχία «Without You», που ανέβασε επίπεδο τον πολλά υποσχόμενο The Kid LAROI. Tο τραγούδι είναι ήδη δύο φορές πλατινένιο στην Αυστραλία, πλατινένιο σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες, στις οποίες έχει σημειώσει πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις και χρυσό σε Δανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά, ο ασταμάτητος The Kid LAROI συνεχίζει την κυριαρχία του και το 2021, αποτελώντας έναν από τους πιο αξιοπρόσεχτους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Αφού έλαβε την αναγνώριση από πολλούς αξιοσημείωτους συναδέλφους του, ο The Kid LAROI κέρδισε την εμπιστοσύνη της Miley Cyrus για να κυκλοφορήσει μαζί της ένα remix του «Without You».

Οι δύο καλλιτέχνες απεικονίζουν ιδανικά τη σχέση αγάπης – αγάπης που περιγράφει το τραγούδι και επικοινωνούν τα συναισθήματά τους ενώ παλεύουν με την ερωτική απογοήτευση.

Το αυθόρμητο music video για το remix «Without You» έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Miley Cyrus.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η Miley Cyrus μετά την πρόσφατη ένταξή της στο δυναμικό της Columbia Records και το πρώτο τραγούδι της μετά το άλμπουμ «Plastic Hearts» (Νοέμβριος 2020).

[ad_2]

Source link