Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Η Ευχή» της Μελίνας Ασλανίδου κυκλοφορεί

Written by on 9 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Η Μελίνα Ασλανίδου αποκαλύπτει την «Ευχή» της.

«Η Ευχή» της Μελίνας Ασλανίδου είναι να αγκαλιάσετε ζεστά το καινούργιο τραγούδι της που μόλις κυκλοφόρησε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιλέγει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελεάνα Βραχάλη, ένα ασύγκριτο δίδυμο δημιουργών που δένει εκπληκτικά μαζί της, δημιουργώντας την εντύπωση ότι τη γνωρίζουν και τους γνωρίζει χρόνια.

Η διαπεραστική φωνή της Μελίνας μαζί με τα latin στοιχεία της ρυθμικής μουσικής χτίζουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, αφιερωμένη αποκλειστικά στην ευχαρίστηση και στον πόνο της αγάπης.

Η Μελίνα Ασλανίδου αποδεικνύει ότι είναι… «παιδί απ’ τα άλλα» και ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο την «Ευχή», ξεδιπλώνοντας όλες τις φωνητικές ικανότητές της.

Μία ευχή γεμάτη ενέργεια, η οποία παίρνει θέση δίπλα στα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας που προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και ψυχική ανάταση κάθε φορά που τα ακούμε.

«Όλη μου η περιουσία, είναι η στάχτη που κρατώ και γεννιέμαι στην ουσία μόνο για να σ’ αγαπώ… Δεν αντέχω μες στη γυάλα, δεν μπορώ μες στο κενό… Είμαι εγώ παιδί απ’ τ’ άλλα, την αγάπη υπηρετώ κι είναι η ευχή μου φυλαχτό…»

Αυτήν την περίοδο η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή του «Hotel Ερμού». Οι παραστάσεις των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών πήραν παράταση μετά τα sold outs των προηγούμενων εβδομάδων και τελικά ολοκληρώνονται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

«Η Ευχή» της Μελίνας Ασλανίδου κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link