Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Steve Aoki, Sting και SHAED ενώνουν δυνάμεις στο τραγούδι «2 In A Million»

Written by on 8 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Τρεις διαφορετικοί κόσμοι της μουσικής διασταυρώνονται σε ένα τραγούδι.

O επιτυχημένος DJ και παραγωγός Steve Aoki, ο εμβληματικός rock star Sting και το ανερχόμενο τρίο των SHAED συνεργάζονται στο νέο single «2 In A Million».

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί θα επερχόμενο άλμπουμ «Neon Future IV»του Steve Aoki.

Το «2 In A Million» ξεκινά με την αψεγάδιαστη ερμηνεία του Sting να συνδυάζεται υπέροχα με τη μοναδική παραγωγή του Aoki, η οποία περιέχει χαρακτηριστικά ακούσματα που συναντάμε στις pop μπαλάντες του. Τον Sting συνοδεύει στη συνέχεια η βελούδινη φωνή της Chelsea Lee από τους SHAED.

Το music video αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του τραγουδιού και την αναζήτηση της «αδερφής ψυχής».

Τα πλάνα ξεκινούν με τον Sting μόνο επάνω στην κενή σκηνή ενός θεάτρου, πριν πλαισιωθεί από δύο χορευτές. Ο Steve Aoki και οι SHAED βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του ίδιου θεάτρου. Στο τέλος οι τρεις καλλιτέχνες συναντιούνται σε μία ταράτσα και απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα της πόλης.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για τη συνεργασία αυτή με τον Sting και τους SHAED», δηλώνει ο Aoki.

«Οι SHAED είναι ένα γκρουπ με απίστευτο ταλέντο και ο Sting είναι απλώς ένας θρύλος. Είμαι θαυμαστής του για όσο μπορώ να θυμηθώ, έτσι είναι σουρεαλιστικό να τον έχω σε ένα από τα τραγούδια μου. Αυτά που έφεραν και οι δύο ήταν φτιαγμένα ειδικά για ένα απίστευτο κομμάτι,  έτοιμο να το ακούσει ο κόσμος», συμπληρώνει.

Ο Sting προσθέτει: «Για μένα, το καλύτερο στοιχείο στη μουσική είναι η μουσική, έτσι είμαι πάντα ανοιχτός σε συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε πάει. Φάνηκε ενδιαφέρουσα ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένος που θα ακούσει ο κόσμος το νέο τραγούδι.»

«Μεγαλώσαμε ακούγοντας τον Sting και τους The Police», λένε οι SHAED. «Ήταν τεράστια επιρροή για όλους μας, έτσι όταν ο Steve μας προσέγγισε γι’ αυτή τη συνεργασία, τη δεχτήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα δουλεύοντας με τον Steve και τον Sting. Αγαπάμε πραγματικά αυτό το κομμάτι», συνεχίζουν.

[ad_2]

Source link