Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Δέσποινα Βανδή τηλεφωνικά στο «Καλό Μεσημεράκι» (video)

Written by on 8 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Δέσποινα Βανδή τηλεφώνησε on air στον Νίκο Μουτσινά, ξαφνιάζοντάς τον την στιγμή που εκείνος σχολίαζε ένα από τα look της.

Η Δέσποινα θα εμφανιστεί σήμερα στο Κατράκειο Θέατρο, μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τη Δέσποινα για την δουλειά της στην τηλεόραση και τα show στα οποία εμφανίζεται.

Ο Νίκος μάλιστα προσκάλεσε την Δέσποινα στο σπίτι του στα Μελίσσια.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τηλεφωνική επικοινωνία με την Δέσποινα Βανδή “,”description”:”O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.\n\nΚαλό Μεσημεράκι, καθημερινά στις 15:00 στον ΣΚΑΪ”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wOC8xMy80MF8yN182MmEwYTZjYjA5NzUwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M6S”,”uploadDate”:”2022-06-08T13:42:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckks5yi9fkap”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Η Δέσποινα Βανδή τηλεφωνικά στο «Καλό Μεσημεράκι» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link