Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι: Κατερίνα Κούκα – «Αν Δεν Είσαι Εσύ» (Μαύρο Ρόδο)

Written by on 7 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Νέο τραγούδι από την τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά την Κατερίνα Κούκα σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη με πρώτο καρπό το νέο τραγούδι «Αν Δεν Είσαι Εσύ».

Το τραγούδι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζεϊμπέκικο, που συνδυάζει την εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, τους εξομολογητικούς στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ο σεναριογράφος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και την ξεχωριστή και αγαπημένη φωνή της Κατερίνας Κούκα.

Διαφήμιση

Το τραγούδι, συνόδευσε τον χωρισμό του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς, της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα και στις οθόνες μας με το music video που θα το ντύσει με εικόνα.

Η μελωδία του τραγουδιού αγγίζει τις ψυχές μας και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο συναισθημάτων και μνήμης, ενώ η ερμηνεία της Κατερίνας Κούκα εκτοξεύει το «Αν Δεν Είσαι Εσύ», προσδίδοντάς του μια ξεχωριστή ένταση και έκφραση.

Οι στίχοι, γεμάτοι συναίσθημα και ειλικρίνεια, αναδεικνύουν τη δύναμη και την ανάγκη του έρωτα. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων δημιουργεί ένα τραγούδι που καθηλώνει με την ένταση της ερμηνείας της Κατερίνας Κούκα.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του «Μαύρο Ρόδο», με όλα τα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους από την επιτυχημένη σειρά, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Παράλληλα, το τραγούδι θα περιλαμβάνεται και στο EP που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, το οποίο θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς μήνες.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link