Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για το περιστατικό με τον Victor Wembanyama

Written by on 8 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τι αναφέρει το πόρισμα της αστυνομίας.

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για τη φερόμενη επίθεση εναντίον της Britney Spears από την ασφάλεια του αθλητή του ΝΒΑ Victor Wembanyama την Τετάρτη 5 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας.

«Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας ολοκλήρωσε την έρευνά της για την καταγγελλόμενη υπόθεση βιαιοπραγίας που σημειώθηκε στις 5 Ιουλίου 2023, στις 11 μ.μ., στο τετράγωνο 3700 της Λεωφόρου Λας Βέγκας», ανέφεραν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους.

«Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του εμπλεκόμενου ατόμου», ανακοινώθηκε.

Διαφήμιση

Στο πόρισμα της αστυνομίας αποκρύπτεται το όνομα του σωματοφύλακα του Victor Wembanyama που χτύπησε την Britney Spears.

«Λόγω του γεγονότος ότι δεν χρησιμοποίησε εκούσια ή παράνομα οποιαδήποτε δύναμη ή βία κατά της Britney και δεν υπήρχε πιθανή αιτία δεν έγινε σύλληψη και δεν εκδόθηκε κλήτευση», αναφέρεται στα συμπεράσματα του πορίσματος.

Ο αστυνομικός που συνέταξε το πόρισμα για την υπόθεση, ο John Santo, περιέγραψε επίσης το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασε.

«Οι ντετέκτιβ και εγώ καταφέραμε να εξετάσουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του συμβάντος που έδειχνε την Britney να πηγαίνει να ακουμπήσει τον παίκτη των Spurs στον ώμο», έγραψε.

«Όταν άγγιξε τον παίκτη, (ο φύλακας ασφαλείας), απομακρύνει το χέρι της από τον παίκτη χωρίς να κοιτάξει, με αποτέλεσμα η Britney να χτυπήσει το χέρι της στο πρόσωπό της», σημείωσε.

Britney Spears

Στο βίντεο του περιστατικού, που αποκτήθηκε μέσω του TMZ, η Britney Spears φαίνεται να ακουμπάει τον Victor Wembayama από πίσω και να αντικρούει τον ισχυρισμό του μπασκετμπολίστα ότι η τραγουδίστρια προσπάθησε να τον αρπάξει.

Στη συνέχεια, ο φρουρός απλώνει το χέρι του και χτυπάει το χέρι της Britney Spears, το οποίο με τη σειρά του φαίνεται να συγκρούεται με το πρόσωπό της.

Ο μάνατζερ ψυχαγωγίας της Spears, Cade Hudson, περιέγραψε το περιστατικό στον John Santo, ισχυριζόμενος ότι ο φρουρός «χτύπησε με γυρισμένη πλάτη την Britney στο πρόσωπο ρίχνοντας τα γυαλιά της από το πρόσωπό της».

Ο Quaran Smith, που προσδιορίζεται στο πόρισμα ως μέλος της ομάδας ασφαλείας της Spears, διέψευσε αυτή την περιγραφή.

«Όταν ρώτησα τον Smith σχετικά με το ότι αν (ο φρουρός) χτύπησε την Britney στο πρόσωπο με κλειστή γροθιά είπε ότι δεν τη χτύπησε ή ότι δεν είχε κλειστή τη γροθιά του και ότι είχε απωθήσει το χέρι της Britney από τον παίκτη των Spurs χωρίς να κοιτάξει και χωρίς να ξέρει ποιος τον ακούμπησε στον ώμο», σημείωσε ο Santo.

«Ο Quaran είπε ότι αυτή είναι μία τυπική αντίδραση για τους περισσότερους φύλακες ασφαλείας/σωματοφύλακες», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Ο Quaran ανέφερε επίσης ότι όταν (ο φρουρός) ήρθε να μιλήσει στην Britney για το περιστατικό και να ζητήσει συγγνώμη, ότι και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλο και νόμιζαν ότι το περιστατικό είχε λήξει», πρόσθεσε.

Ένα άλλο μέλος της ομάδας ασφάλειας της Britney Spears, ο Steven Ketter, δεν ήταν σίγουρος αν ο φρουρός του Victor Wembanyama είχε ανοιχτή ή κλειστή τη γροθιά του.

Ο Steven Ketter είπε επίσης στον αστυνομικό ότι είχε δει τον φρουρό των San Antonio Spurs και την Britney Spears να ζητούν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και να συμπεριφέρονται σαν το περιστατικό να θεωρείτο λήξαν.

[ad_2]

Source link