Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Δείτε το νέο video «Bad Decisions»

Written by on 19 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Η συγκρότημα του Julian Casablancas κυκλοφόρησε ένα ακόμα τραγούδι από το άλμπουμ «The New Abnormal», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Οι The Strokes κυκλοφόρησαν το βίντεο clip του «Bad Decisions», το πιο πρόσφατο single από το νέο άλμπουμ «The New Abnormal», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου.

Το τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του «At The Door», το πρώτο που ακούσαμε από το LP και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του γκρουπ για τον Bernie Sanders, στην ίδια συναυλία έκανε και το live ντεμπούτο του το «Bad Decisions». Όπως και το προηγούμενο single, έτσι και αυτό ανακαλεί τον ήχο του 80, προσανατολισμένο περισσότερο προς τη rock αντί της synth-pop όπως ήταν το At The Door, πιο κοντά στο solo άλμπουμ «Phrazes for the Young» του Julian Casablancas, που κυκλοφόρησε το 2009.

Μερικές ώρες πριν την κυκλοφορία οι The Strokes είχαν προαναγγείλει την κυκλοφορία του τραγουδιού, δημοσιεύοντας ένα σύντομο κλιπ στο instagram. Στις 5 Ιουνίου, οι Strokes θα παίξουν στη Βαρκελώνη για την εικοστή επέτειο του Primavera Sound.

Το άλμπουμ «The New Abnormal» θα περιέχει εννέα τραγούδια. Δείτε το βίντεο του «Bad Decisions» παρακάτω:

Διάβασε και αυτό:

The Strokes: Νέος δίσκος μετά από επτά χρόνια – Ακούστε το πρώτο single

[ad_2]

Source link