Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «After Hours» – Πότε κυκλοφορεί το ομότιτλο άλμπουμ;

Written by on 19 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το καινούργιο άλμπουμ του The Weeknd έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο The Weeknd αποκαλύπτει το ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «After Hours».

O χαρισματικός καλλιτέχνης προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ που έχει αρχίσει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται, λύνοντας ταυτόχρονα το μυστήριο με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέο άλμπουμ του. Όπως ανακοινώθηκε, το «After Hours» θα κυκλοφορήσει από τις XO και Republic Records / Universal Music στις 20 Μαρτίου.

Το «After Hours» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι που έχουμε την ευκαιρία ακούσουμε από το ομώνυμο άλμπουμ.

Στα τέλη του προηγούμενου Νοεμβρίου ο The Weeknd επέστρεψε δισκογραφικά με τα δύο πρώτα singles αυτού του καινούργιου κεφαλαίου στην επιτυχημένη διαδρομή του.

Τα πρώτα δείγματα του νέου άλμπουμ του έδωσαν το ατμοσφαιρικό «Heartless» και το ακαταμάχητο «Blinding Lights» που μόλις έκανε είσοδο στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Τα dark vibes του «After Hours», τα αλλοιωμένα φωνητικά και γενικότερα το σύνολο της παραγωγής θυμίζουν δικαιολογημένα το περίφημο άλμπουμ «Trilogy» του The Weeknd που κυκλοφόρησε το 2012.

Το single εκπέμπει ακόμα στο ίδιο μήκος κύματος με τη θεματολογία διάφορων τραγουδιών του «Trilogy», καθώς περιγράφει τον πόνο μίας ερωτικής απογοήτευσης.

Το «After Hours» αναφέρεται, λοιπόν, σε μία σχέση που έληξε άδοξα και προκάλεσε απογοήτευση και παράλληλα αποτελεί μία απολογία του The Weeknd για όλες τις υπερβάσεις που έκανε.

Η επιθυμία για επανασύνδεση είναι εμφανής σε όλο το μήκος του τραγουδιού: «Πού είσαι όταν σε χρειάζομαι περισσότερο; Θα τα έδινα όλα απλώς για να σε κρατήσω κοντά. Συγγνώμη που ράγισα την καρδιά σου…», τραγουδά ο The Weeknd.

Εκτός από το ομότιτλο single του «After Hours», ο The Weeknd αποκάλυψε και το εξώφυλλο που θα συνοδεύει το νέο άλμπουμ του.

Όπως στο ευρύτερο έργο του Καναδού τραγουδιστή, οι ταινίες τρόμου έχουν επηρεάσει και το εικαστικό του «After Hours».

[ad_2]

Source link