Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Marina κυκλοφορεί το νέο single «Man’s World»

Written by on 19 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Marina συνεργάστηκε αποκλειστικά με γυναίκες για την παραγωγή τόσο του νέου τραγουδιού της όσο και του video του.

Η Marina επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο single «Man’s World».

Με το «Man’s World» η Marina υλοποιεί την υπόσχεσή της να κυκλοφορεί μουσική που δημιουργήθηκε μαζί με γυναίκες συνεργάτες, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι όταν έμαθε ότι οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν μόνο το 2% των παραγωγών και το 3% των ηχοληπτών που συμμετέχουν στη δημοφιλή μουσική.

«Δημιουργώ το επόμενο project μου και αυτήν την ιστορία μπορούν να την πουν μόνο γυναίκες», είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα η Βρετανίδα τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής.

Ένα χρόνο αργότερα η Marina κυκλοφορεί το «Man’s World», ένα τραγούδι που έχει γράψει η ίδια.

Επίσης την παραγωγή επιμελήθηκε η – υποψήφια για Grammy – Jennifer Decilveo (Bat For Lashes, Hinds, Demi Lovato), ενώ την ηχοληψία έκανε η Emily Lazar (Sia, Clairo, HAIM), η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Engineered Album, Non-Classical».

Το music video για το «Man’s World», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, είναι εμπνευσμένο από το κίνημα νεοκλασικισμού του 19ου αιώνα και από τα έργα του Άγγλου ζωγράφου John William Godward.

Το σενάριο και την καλλιτεχνική διεύθυνση υπέγραψε η ίδια η τραγουδίστρια, ενώ τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε μια αμιγώς γυναικεία ομάδα με επικεφαλής τις καταξιωμένες σκηνοθέτριες / φωτογράφους Alexandra Gavillet και Coughs.

Το «Man’s World» είναι το πρώτο τραγούδι της Marina μετά την κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, «Love + Fear», την άνοιξη του 2019.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια σειρά remixes για το «Man’s World» από οραματίστριες γυναίκες καλλιτέχνιδες όπως οι MUNA, Empress Of και άλλες.

[ad_2]

Source link