Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Zoe Wees και 6LACK ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «That’s How It Goes»

Written by on 26 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Zoe Wees συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Η τάχιστα ανερχόμενη τραγουδίστρια Zoe Wees και ο R&B καλλιτέχνης 6LACK ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι εντελώς ξεχωριστό.

Το απαλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τραγούδι «That’s How It Goes» κινείται ανάμεσα στις φωτεινές και σκοτεινές ενέργειες που συναντάμε στη ζωή.

Η Zoe Wees σχολιάζει για το νέο τραγούδι της και τη συνεργασία της με τον 6LACK:

«Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα με τον 6lack. Μου έδωσε μεγάλη έμπνευση το γεγονός ότι γνώριζα πως δούλεψε πολύ σκληρά μέχρι να γίνει αυτός που είναι τώρα. Είναι τόσο ωραίο που είδα τον τρόπο με τον οποίο εκτίμησε όλη την ομάδα και το νέο τραγούδι μας. Έχει μία από τις πιο όμορφες ψυχές. Και εγώ είμαι ενθουσιασμένη που τραγουδάω μαζί του».

Ο 6LACK πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ που μπορώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που επικοινωνούν κατευθείαν με την ψυχή μου. Η Zoe Wees δημιούργησε μια γέφυρα από τον κόσμο της στον δικό μου κόσμο και το “That’s How It Goes” είναι ένα τραγούδι που μεταφέρει ένα μήνυμα που δεν θα ξεθωριάσει ποτέ. Ο θρίαμβος μέσα στην απελπισία. Μου θυμίζει από πού προέρχομαι, ποιος είμαι και πού θέλω να πάω στη συνέχεια».

Η ανερχόμενη σταρ Zoe Wees έχει το χάρισμα να μετατρέπει τις πολύπλοκες και προσωπικές συναισθηματικές ιστορίες της σε τραγούδια με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν όλοι.

Με το «Control», το δυναμικό single με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της, αναμετρήθηκε με τα συναισθηματικά τραύματα από τη μάχη που έδωσε στην παιδική ηλικίας της με την καλοήθη εστιακή επιληψία, μια τραυματική πάθηση που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιληπτικές κρίσεις.

Σύντομα διαπίστωσε ότι το τραγούδι άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές άλλων ανθρώπων που αντιμετώπιζαν παρόμοια αλλά και εντελώς διαφορετικά προβλήματα.

Η 19χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον Μάιο το πρώτο της EP, με τίτλο «Golden Wings», ενώ τον προηγούμενο μήνα η Zoe Wees συνεργάστηκε επίσης με τον επιτυχημένο μουσικό παραγωγό Kygo στο τραγούδι «Love Me Now», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «That’s How It Goes»  κυκλοφορεί από την Cpiatol Records / Universal Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link