Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

ZAF και Χρήστος Μάστορας συνεργάζονται σε μία νέα εκδοχή του «Πες»

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το «Πες» γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES και ο ZAF, ο πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις, συμπράττουν μοναδικά σε μία εκδοχή – έκπληξη της μεγάλης και viral επιτυχίας «Πες».

Το «Πες» από τον ZAF και τον Χρήστο Μάστορα αποκαλύφθηκε από τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards σε μία ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική και γεμάτη συναίσθημα εμφάνιση, που μάγεψε το κοινό.

Στη συνέχεια, το τραγούδι παρουσιάστηκε και στη μεγάλη και sold out συναυλία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES στο Θέατρο Πέτρας, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, όπου ο ZAF έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Διαφήμιση

Ο Χρήστος Μάστορας και ο ZAF αναμένεται να τραγουδήσουν ζωντανά το ντουέτο τους και στη Θεσσαλονίκη, στην επόμενη συναυλία του No. 1 συγκροτήματος, την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Το «Πες», σε μουσική του ZAF και του Chris Karr και σε στίχους του ZAF, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και απήχηση από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, το «Πες» του ZAF έγινε χρυσό στις ψηφιακές πλατφόρμες, ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια streams.

Επίσης, εκτοξεύτηκε στο No. 1 του Viral 50 Greece στο Spotify και στο No. 1 του Discovery Greece στο Shazam, ενώ το music video του «Πες» βρέθηκε αμέσως στο Top 3 των τάσεων του YouTube όπου αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο views.

Το «Πες» από τον ZAF και τον Χρήστο Μάστορα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

[ad_2]

Source link