Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

YUNGBLUD και Willow συνεργάζονται στο νέο single «Memories» – Hit Channel

Written by on 6 Μαΐου 2022

[ad_1]

Τα δύο είδωλα της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Ο απόλυτος Βρετανός rock YUNGBLUD ενώνει τις δυνάμεις του με την ανατρεπτική Willow στο νέο single «Memories».

Το «Memories» (Locomotion / Geffen Records / Universal Music), το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Colin Tilley, είναι ένα τραγούδι στο pop-punk ύφος που έχει διαμορφώσει την καριέρα του YUNGBLUD μέχρι σήμερα και που αποτέλεσε τον πυρήνα του άλμπουμ «lately I feel EVERYTHING» (2021) της Willow.

«Αυτό το τραγούδι λέει ότι πρέπει να αφήσεις τα τραύματα που μπορεί να έχεις βιώσει στο παρελθόν και να τα μοιραστείς με τον κόσμο», δήλωσε ο YUNGBLUD.

«Υπάρχει μια αίσθηση απελευθέρωσης όταν μετατρέπεις επώδυνες αναμνήσεις από το παρελθόν σου σε μαθήματα για το μέλλον σου – θέλω οι άνθρωποι να τραγουδήσουν δυνατά αυτό το τραγούδι και να είναι καθαρτικό. Λέει ότι πρέπει να ενωθούμε και να αποβάλλουμε τον πόνο, να τον μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια και να μοιραστούμε το βάρος μεταξύ μας», εξήγησε.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία του YUNGBLUD και Willow και έπεται της περσινής guest εμφάνισης της Willow στο «The YUNGBLUD Podcast» στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ της «lately I feel EVERYTHING».

Ο YUNGBLUD μίλησε για το «Memories» και σε μία νέα συνέντευξή του στο Spin, όπου αποκάλυψε ότι οι στίχοι του τραγουδιού έχουν αντλήσει έμπνευση από τη δύσκολη και γεμάτη κακοποίηση παιδική ηλικία του.

«Ο στίχος “κάθε φορά που κοιμάμαι, ξέρω ότι θα ξυπνήσω μόνος, ξυπνάω μόνος”, δεν έχει να κάνει με την αγάπη. “Τα όνειρά σου ήταν τυλιγμένα γύρω από το λαιμό μου / Νομίζω ότι θα πνιγώ”. Ακούγεται σαν να μιλάει για την αγάπη, δεν είναι έτσι», δήλωσε.

«Πέρασα πολύ χρόνο με τη φαντασία μου μεγαλώνοντας, γιατί είχα ανάγκη να ξεφύγω. Έπαιζα με στρατιωτάκια στα 15 μου, ήμουν παράξενος», πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο, ο YUNGBLUD κυκλοφόρησε το single «The Funeral» μαζί με ένα μουσικό βίντεο στο οποίο συμμετέχουν ο θρυλικός Ozzy Osbourne και η σύζυγός του Sharon. Το «The Funeral» έχει συγκεντρώσει 14 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα.

Τόσο το «The Funeral» όσο και το «Memories» είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στο τρίτο άλμπουμ του YUNGBLUD, για το οποίο επιβεβαίωσε ο ίδιος σε εμφάνισή του στο «The Late Late Show» του James Corden τον Μάρτιο ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Αυτό το καλοκαίρι ο YUNGBLUD θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα και θα εμφανιστεί μαζί με τους Nothing But Thieves στο πλευρό των Muse στο Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο του «EJEKT Festival 2022».



[ad_2]

Source link