Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

YG και Big Sean συνεργάζονται στο τραγούδι «Go Big» από το soundtrack του «Coming 2 America»

Written by on 1 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Άλλο ένα τραγούδι από το soundtrack της ταινίας «Coming 2 America».

Ο YG και ο Big Sean συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «Go Big», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack για την επερχόμενη ταινία «Coming 2 America» του Eddie Murphy.

Η εμπνευσμένη ενορχήστρωση προσδίδει ένα βασιλικό ήχο στο «Go Big» και το αποτέλεσμα ταιριάζει τέλεια με την ενέργεια του «Coming 2 America», το οποίο αποτελεί συνέχεια της κλασικής κωμωδίας «Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα» από το 1988.

Το άλμπουμ «Coming 2 America (Original Motion Picture Soundtrack)» θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Def Jam Recordings / Universal Music στις 5 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video η πολυαναμενόμενη ταινία «Coming 2 America».

Στο άλμπουμ με το soundtrack της ταινίας θα περιλαμβάνεται επίσης το τραγούδι «I Am King» του ανερχόμενου ράπερ Bobby Sessions με τη συμμετοχή της υποψήφιας για τέσσερα βραβεία Grammy ράπερ Megan Thee Stallion, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στο soundtrack του «Coming 2 America» συμμετέχει πλειάδα ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών αφροαμερικανικής και αφρικανικής καταγωγής.

Αυτοί είναι με σειρά εμφάνισης οι: Teyana Taylor feat. Jermaine Fowler & Brandon Rogers, Beau Young Prince, Tiwa Savage, Public Enemy, Ice-T & PMD, Davido, Tekno, Gladys Knight, En Vogue, Salt-N-Pepa, Randy Watson & Sexual Chocolate, Mi Casa και John Legend, Burna Boy & Nile Rodgers.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link