Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Travis Scott, Bad Bunny, The Weeknd κυκλοφορούν το «K-POP»

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Travis Scott επιστρέφει με μία εντυπωσιακή συνεργασία.

Ενόψει της επικείμενης κυκλοφορίας του τέταρτου άλμπουμ του «Utopia», ο Travis Scott παρουσιάζει σήμερα το νέο single «K-POP» σε συνεργασία με τον Bad Bunny και τον The Weeknd.

Το «K-POP», το οποίο ενώνει τρεις από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας, έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις ανάμεσα στους θαυμαστές από τότε που προαναγγέλθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος.

Αυτό το τραγούδι ανοίγει τις πύλες του κόσμου του «Utopia» και αναδεικνύει ταυτόχρονα τη ραγδαία εξέλιξη και πρόοδό του.

Διαφήμιση

Ο Travis Scott βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεών του ως performer, δημιουργός, παραγωγός και συνεργάτης στο «K-POP», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν ακούγεται όπως αυτός.

Με το «K-POP», παγιώνεται ακόμα περισσότερο ως ο κορυφαίος καινοτόμος καλλιτέχνης της κουλτούρας, χωρίς να μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον.

Το επίσημο music video του «K-POP» θα κυκλοφορήσει αργότερα σήμερα.

Το «K-POP» είναι το πρώτο single του Travis Scott μετά το «Escape Plan» και το «Mafia», τα οποία κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τον Νοέμβριο του 2021, την ημέρα της πολύνεκρης τραγωδίας του Astroworld Festival.

Ενώ αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις, το «Utopia» πρόκειται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη και πιο πολυσυζητημένη μουσική στιγμή της χρονιάς.

Όπως μόνο ο Travis Scott θα μπορούσε, το άλμπουμ θα παρουσιαστεί σε μια πλήρως immersive 3D εμπειρία που θα μεταφέρει τους θαυμαστές στον κόσμο του.

Στη συνέχεια, ο Travis Scott θα παρουσιάσει το νέο άλμπουμ του ζωντανά στις 28 Ιουλίου σε μία ιδιαίτερη συναυλία μπροστά από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου στην Γκίζα που έχει γίνει ήδη sold out.

Επιπλέον, το Utopia είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία στο shop.travisscott.com σε πέντε μοναδικά εξώφυλλα ως μέρος των box sets βινυλίου, CD και merchandise.

Το Utopia θα διαδεχθεί το αριστουργηματικό άλμπουμ «ASTROWORLD» του Travis Scott που άλλαξε την κουλτούρα και κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 το 2008. Το άλμπουμ περιείχε τη No. 1 επιτυχία «Sicko Mode» με τη συμμετοχή του Drake.

[ad_2]

Source link