Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

TOQUEL και Rack στην κορυφή των trends με το «Αυτοκτονία»

Written by on 21 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Στην κορυφή των trends του YouTube έχει εγκατασταθεί η συνεργασία του TOQUEL και του Rack στο single «Αυτοκτονία».

Ο TOQUEL και ο Rack, δύο από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε από την πρώτη στιγμή.

Λίγο πριν το 2021 μας αποχαιρετήσει, ο TOQUEL χάρισε στους λάτρεις της trap μουσικής – και όχι μόνο – ένα τραγούδι έκπληξη.

Το single «Αυτοκτονία» σε συνεργασία με τον Rack κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και εκτοξεύθηκε κατευθείαν στο Νο. 1 του επίσημου chart του Spotify για την Ελλάδα, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, ενώ αυτή τη στιγμή διαθέτει ήδη πάνω από 1,5 εκατομμύριο stream στην πλατφόρμα.

Η συνεργασία του TOQUEL και του Rack έκανε επίσης ντεμπούτο στο No. 2 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI.

«Θέλουν να πάρουν το κεφάλι μου
δεν ξέρουν πως αν έρθουν είναι αυτοκτονία»

Και η επιτυχία δεν έμεινε μόνο εκεί.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το «Αυτοκτονία» έχει εγκατασταθεί στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube στην Ελλάδα με το εντυπωσιακό music video που έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο προβολές σε μόλις πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, ο TOQUEL ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι το νέο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

Το «Αυτοκτονία» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link