Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Tiësto και Tate McRae κυκλοφορούν το νέο single «10:35» – Hit Channel

Written by on 7 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Παράλληλα ο Tiësto ανακοινώνει το νέο άλμπουμ του «Drive».

Ο Tiësto ένωσε τις δυνάμεις του με την Tate McRae για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό νέο single «10:35».

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο, που απογειώνεται από την παρουσία του Tiësto και της Tate McRae σε ολόκληρο το εκπληκτικό θέρετρο Atlantis The Royal, με λαμπερό φόντο τον ορίζοντα του Ντουμπάι.

Επίσης, ο Tiësto ανακοίνωσε με ένα βίντεο εμπνευσμένο από τους αγώνες της F1 ότι το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Drive» θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το «Drive» είναι κάτι περισσότερο από ένα «άλμπουμ», είναι μια εμπειρία που αναδεικνύει το μοναδικό ύφος του Tiësto. Το «Drive» θα σας παρασύρει στο καλύτερο ταξίδι της ζωής σας.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει τα ήδη επιτυχημένα singles «Don’t Be Shy» με την Karol G, «The Motto» με την Ava Max, «The Business» και «Hot In It» με την Charli XCX, τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα.

Tiësto

Το «10:35» είναι εμπνευσμένο από την ουσία, την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό του Atlantis The Royal, του νεότερου συμβόλου του ορίζοντα του Ντουμπάι και του πιο πολυτελούς θέρετρου στον κόσμο.

Όταν είδε για πρώτη φορά τα αρχιτεκτονικά σχέδια του θέρετρου, ύψους 43 ορόφων με απέραντη θέα στην Αραβική Θάλασσα και το Palm Island, ο Tiësto εστίασε στην εμπειρία της πολυτέλειας κατά τη διάρκεια της ημέρας έναντι του νυχτερινού πνεύματος των δυνατοτήτων και του ενθουσιασμού.

Αυτή η αντιπαράθεση έδωσε την ιδέα για την ώρα όπου η ημέρα μετατρέπεται σε νύχτα και αυτή η εμπειρία αλλάζει – εξ ου και το «10:35».

Η Tate McRae, η οποία πέρασε αρκετό καιρό μεγαλώνοντας στη Μέση Ανατολή, αποδείχθηκε ιδανική συνεργάτιδα, καθώς η φωνή της αποτέλεσε το ιδανικό συμπλήρωμα για το φιλόδοξο τραγούδι.

Ο Tiësto σχολίασε: «Η Tate και εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που να αποτυπώνει την ενέργεια μιας εμπειρίας στο Atlantis The Royal, και είμαι υπερήφανος που μπορώ να πω ότι τα συναισθήματα του “10:35” και αυτού του καταλύματος είναι εξίσου μεθυστικά! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα το ακούσει επιτέλους».

Η Tate McRae πρόσθεσε: «Είναι πάντα συναρπαστικό να επεκτείνεσαι και να συνεργάζεσαι με διαφορετικές εταιρείες και καλλιτέχνες. Το μουσικό βίντεο δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω δει στο παρελθόν και το ξενοδοχείο είναι απλά εξωπραγματικό».

[ad_2]

Source link