Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«The Plan»: Το τραγούδι του Travis Scott για την ταινία «Tenet» του Christopher Nolan

Written by on 22 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Το τραγούδι του Travis Scott για την επική ταινία δράσης «Tenet» του Christopher Nolan.

Ο Travis Scott συνεισφέρει στο soundtrack για τη νέα ταινία «Tenet» του Christopher Nolan με το τραγούδι «The Plan».

Ο οραματιστής σκηνοθέτης και υποψήφιος για τέσσερα βραβεία Όσκαρ Christopher Nolan («Memento», «Batman Begins», «Dark Knight», «Inception», «Interstellar») επιστρέφει στους κινηματογράφους τρία χρόνια μετά την αριστουργηματική ταινία «Δουνκέρκη», που συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές.

Στην εντυπωσιακή φιλμογραφία του προστίθεται τώρα το «Tenet», μια επική ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τους John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine και Kenneth Branagh.

Οπλισμένος με μια μόνο λέξη, ο «Πρωταγωνιστής» (John David Washington) – πράκτορας που δουλεύει για τη μυστηριώδη οργάνωση «Tenet» – ταξιδεύει με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας προσπαθώντας να εμποδίσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τη μουσική επένδυση του έργου υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ και Grammy συνθέτης Ludwig Göransson, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την παραγωγή του τραγουδιού «The Plan» μαζί με τη WondaGurl.

Ο Travis Scott μίλησε για το «Tenet» σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ. «Δεν μπορώ ούτε να την εξηγήσω», είπε για την ταινία. «Πρέπει κυριολεκτικά να τη δείτε. Είναι πολύ καλή».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Christopher Nolan σχολίασε την ανάμειξη του Travis Scott στο soundtack του «Tenet».

«Η φωνή του έγινε το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ που κράτησε ένα χρόνο. Οι ιδέες του για τον μουσικό και αφηγηματικό μηχανισμό που δημιουργήσαμε ο Ludwig Göransson και εγώ ήταν διαισθητικές, διορατικές και βαθυστόχαστες», ανέφερε.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Tenet» της Warner Bros. Pictures έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Αυγούστου.

[ad_2]

Source link