Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Solomun: Ο «μαέστρος» της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει με νέο κομμάτι

Written by on 16 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Solomun.

Ο Solomun, ένας από τους σπουδαιότερους DJ και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ για τις αρχές του 2021.

Το «Home» είναι το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια που θα προηγηθούν της κυκλοφορίας του άλμπουμ: ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα νοσταλγικό single που σηματοδοτεί το πρώτο του τραγούδι στο δικό του label, NINL.

«Το “Home” ήταν η αφετηρία για το άλμπουμ. Είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω πολλές φορές και άντεξε… Μου απέδειξε ότι αξίζει να γίνει το πρώτο single του δίσκου», λέει ο ίδιος ο Solomun.

Το video για το «Home» είναι γυρισμένο σε μερικά από τα πιο σημαντικά club της Ευρώπης, όπως τα Pintworks, La Seine Musicale, Robert Johnson, σε εκείνους τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους δηλαδή που είναι το «σπίτι» της μουσικής και το κοινό έρχεται σε επαφή με αυτήν.

Και η επιθυμία να ξαναγυρίσουμε σε τέτοιους χώρους γίνεται όλο και πιο έντονη αυτήν την περίοδο.

Γεννημένος στη Βοσνία και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, ο Solomun έχει βραβευτεί πολλαπλά ως «Best International DJ» και έχει συνεργαστεί κάνοντας remixes με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως, μεταξύ άλλων, οι Foals, Editors, Lana Del Rey, Jamiroquai, Depeche Mode, Leonard Cohen και πολλοί άλλοι.

Ο Solomun έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της ευρωπαϊκής house σκηνής με τις παραγωγές, τα remixes του και τα DJ set που παρουσιάζει.

[ad_2]

Source link