Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Selena Gomez και Rema μοιράζονται τη συνεργασία τους στο «Calm Down» – Hit Channel

Written by on 26 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η Selena Gomez επιστρέφει με μία νέα συνεργασία με τον αστέρα της Afrorave μουσικής Rema.

Ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει την απίστευτη επιτυχία του πρώτου του άλμπουμ, «Rave & Roses», ο πρωτοπόρος της Afrorave μουσικής Rema κυκλοφορεί τη νέα εκδοχή του τραγουδιού «Calm Down», με τη συμμετοχή της pop star Selena Gomez στο ντεμπούτο της στην Afrobeat σκηνή.

Μετά την κυκλοφορία του, το «Rave & Roses» έφτασε στο Νο. 1 σε περισσότερες από δεκαέξι χώρες, εμφανίστηκε στο Top 10 του World Music Chart του Billboard, στο Top 10 του Apple Music και του Shazam και έγραψε ιστορία ως το ντεμπούτο ενός Afrobeats καλλιτέχνη που ανεβαίνει στην υψηλότερη θέση στο chart της Νιγηρίας.

Το «Rave & Roses» περιλάμβανε 16 κομμάτια και μία επιλεγμένη σειρά συμμετοχών, όπως ο Αμερικανός τραγουδιστής Chris Brown, ο 6LACK, ο Βρετανός ράπερ AJ Tracey και η Γαλλίδα τραγουδίστρια Yseult.

Καθώς δημιούργησε ένα νέο υποείδος που ονομάστηκε Afrorave, το «Rave & Roses» είναι ένα αριστούργημα για το εύρος και τη μουσικότητά του, καθώς ανοίγεται και μας αφήνει να εξερευνήσουμε το παράξενο και υπέροχο σύμπαν του.

Ο Rema ταξιδεύει τώρα με το άλμπουμ του πραγματοποιώντας μία εκτεταμένη περιοδεία στις ΗΠΑ, με πολλές sold out στάσεις στο Λος Άντζελες και δύο βραδιές στη Νέα Υόρκη, μετά τις εμφανίσεις του στα βρετανικά φεστιβάλ Strawberries & Cream και Wireless αυτό το καλοκαίρι.

Ο Rema θα κάνει επίσης περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη αργότερα αυτό το φθινόπωρο και θα δώσει την πρώτη του headline εμφάνιση στο Λονδίνο.

Από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του, ο Rema άλλαξε εντελώς το παιχνίδι και έγινε γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά διεθνώς ονόματα του νέου κύματος των αστέρων του Afrobeats.

Ο νεαρός καλλιτέχνης ξεχωρίζει για την ικανότητά του να μεταπηδά μεταξύ επιρροών, με την αφρικανική, την ινδική και την αραβική μουσική να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ήχου του.

Ο Rema, ο οποίος έχει λάβει την αναγνώριση από ονόματα όπως οι Barack Obama, Rihanna, Drake, Skepta και FKA Twigs, βάζει τη δική του υπερφυσική πινελιά σε ό, τι αγγίζει, με το πρώτο του άλμπουμ να αποδεικνύει ότι είναι αντάξιος όλου του θορύβου που τον περιβάλλει.

To remix του «Calm Down» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Selena Gomez μετά το ισπανόφωνο EP «Revelación» του 2021, το οποίο της χάρισε την πρώτη υποψηφιότητα για Grammy στην καριέρα της, στην κατηγορία του Καλύτερου Latin Pop Άλμπουμ.



[ad_2]

Source link