Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Saweetie και H.E.R. ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Closer»

Written by on 13 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Νέο τραγούδι από τη Saweetie.

Η Saweetie συνεργάζεται με τη H.E.R. στο νέο, αέρινο και αισθησιακό single «Closer».

Το τραγούδι χαρακτηρίζεται από dance διάθεση, παιχνιδιάρικες ατάκες και σαγηνευτικές μελωδίες, επιβεβαιώνοντας την έφεση της Saweetie να δημιουργεί επιτυχίες που μοιάζουν νοσταλγικές, αλλά και εντελώς δικές της.

Με τη συνοδεία μιας funky ηλεκτρικής κιθάρας, η Saweetie καταστρώνει τα σχέδιά της για το Σαββατοκύριακο, τραγουδώντας «θέλω να ερωτευτώ για το Σαββατοκύριακο / τρία αγόρια, δεν ξέρω πού κοιμάμαι».

Η H.E.R. τραγουδά στο αισθαντικό και συναισθηματικό ρεφρέν της για την ολοκληρωτική παράδοση σε έναν εφήμερο έρωτα: «Θέλω εσένα / Αγαπώ όλα όσα κάνεις / Κάνω τα πάντα για σένα».

Το «Closer» είναι ένα μαγευτικό single που επιβάλλεται να το ακούτε σε επανάληψη, αλλά και ένας ακόμη λόγος για να τους θαυμαστές της Saweetie να είναι ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της ράπερ, με τίτλο «Pretty Bitch Music».

Anitta - Saweetie

Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για μία ξέφρενη περιπέτεια όταν η Saweetie αποκαλύψει το music video για το τραγούδι, το οποίο σκηνοθέτησε η Hannah Lux Davis.

Το «Closer» δίνει συνέχεια στο πρόσφατο σερί δυναμικών επιτυχιών της Saweetie, μεταξύ των οποίων το «Icy Chain», ένα τραγούδι γεμάτο αυτοπεποίθηση, το οποίο παρουσίασε η ράπερ στη σκηνή «Saturday Night Live» τον Νοέμβριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Saweetie έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία με ακαταμάχητα τραγούδια όπως το «Best Friend» σε συνεργασία με την Doja Cat και το «Back To The Streets» με τη συμμετοχή της Jhené Aiko.

Πρόσφατα, συμμετείχε με το «Get It Girl» στο soundtrack για την πέμπτη σεζόν της σειράς «Insecure» της Issa Rae, ενώ το 2021 συνέδραμε στο soundtrack της ταινίας «Bruised» της Halle Berry με το τραγούδι «Attitude».

Η Saweetie είναι υποψήφια στα επερχόμενα Βραβεία Grammy 2022 για τον τίτλο του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη και το βραβείο του Καλύτερου Rap Τραγουδιού με το singleτης «Best Friend».

[ad_2]

Source link