Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sam Smith και Summer Walker ερμηνεύουν το τραγούδι «You Will Be Found» για την ταινία «Dear Evan Hansen»

Written by on 21 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Ένα από τα υπέροχα τραγούδια του μιούζικαλ «Dear Evan Hansen».

Οι Sam Smith και Summer Walker κυκλοφορούν τη δική τους εκδοχή για το «You Will Be Found», το επόμενο τραγούδι από το soundtrack της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Dear Evan Hansen».

Τον προηγούμενο μήνα, η Universal Pictures και η Interscope Records παρουσίασαν τις νέες εκτελέσεις των εμβληματικών τραγουδιών της ταινίας, «Waving Through A Window» και «You Will Be Found», με ερμηνευτή τον βραβευμένο με Tony, Grammy και Emmy, Ben Platt, ο οποίος ενσάρκωσε το ρόλο του Evan Hansen στο Broadway και επαναλαμβάνει το ρόλο για την ταινία.

Άλλα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει από το soundtrack περιλαμβάνουν την εκδοχή του «Only Us» από την Carrie Underwood και τους Dan +Shay και ένα νέο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για την ταινία της Universal Pictures, το «The Anonymous Ones», που υπογράφουν οι Benj Pasek, Justin Paul και Amandla Stenberg.

Η εκτέλεση της Amandla Stenberg, η οποία είναι συμπρωταγωνίστρια στην ταινία, αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με μία εκδοχή του «The Anonymous Ones» με την ερμηνεία της SZA.

Στο soundtrack της ταινίας «Dear Evan Hansen» συμμετέχουν επίσης ο Finneas και η Tori Kelly, ενώ περιλαμβάνονται επίσης νέες ηχογραφήσεις των αγαπημένων τραγουδιών του μιούζικαλ, σε μουσική και στίχους των Pasek και Justin Paul («La La Land», «The Greatest Showman»), από το καστ της ταινίας.

Μεταξύ των νέων τραγουδιών, το soundtrack περιέχει επίσης το «A Little Closer», το οποίο ερμηνεύει ο Colton Ryan, με τον Finneas να προσθέτει στο soundtrack τη δική του εκδοχή αυτών των πρωτότυπων τραγουδιών.

Η ταινία «Dear Evan Hansen» έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, πριν την κυκλοφορία της από την Universal Pictures στις αμερικανικούς κινηματογράφους στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το «Dear Evan Hansen» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Broadway τον Δεκέμβριο του 2016 και έγινε ένα φαινόμενο που καθόρισε μια ολόκληρη γενιά, κερδίζοντας έξι βραβεία Tony, μεταξύ των οποίων τα βραβεία για το Καλύτερο Μιούζικαλ και για τον Καλύτερο Ηθοποιό σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο σε Μιούζικαλ (Ben Platt).

Το άλμπουμ με τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών του μιούζικαλ από τον θίασο της παράστασης απέσπασε επίσης ένα βραβείο Grammy.

Τώρα, στην ταινία, ο Ben Platt επιστρέφει στον ρόλο του Evan Hansen, ενός αγχωμένου, απομονωμένου μαθητή λυκείου που αναζητά την κατανόηση και το συναίσθημα του ανήκειν μέσα στο χάος και στη σκληρότητα της εποχής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Stephen Chbosky («The Perks of Being A Wallflower», «Wonder»), το σενάριο της ταινίας για την οθόνη επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Tony, Steven Levenson, συγγραφέας του σεναρίου της παράστασης, ενώ τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν οι Pasek & Paul.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ Amy Adams, η βραβευμένη με Όσκαρ Julianne Moore, η Kaitlyn Dever («Booksmart»), η Amandla Stenberg («The Hate U Give»), ο Colton Ryan («Little Voice»), ο Nik Dodani («Atypical») και ο Danny Pino («Law & Order: Special Victims Unit»).

Το άλμπουμ «Dear Evan Hansen (Original Motion Picture Soundtrack)» θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music στις 24 Σεπτεμβρίου.

[ad_2]

Source link