Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Rosalía και Cardi B συνεργάζονται στο remix του «Despechá» – Hit Channel

Written by on 16 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Η Rosalía και η Cardi B ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην καρδιά το χειμώνα.

Η Rosalía ενώνει τις δυνάμεις της με την Cardi B για να κυκλοφορήσει ένα remix του τελευταίου προσωπικού της single «Despechá».

Η Καταλανή τραγουδίστρια ξεσήκωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανακοίνωσε ένα remix της καλοκαιρινής επιτυχίας της και ρώτησε τους ακολούθους της στο Twitter: «Με ποιον νομίζετε ότι είναι;». Οι δύο καλλιτέχνιδες επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους λίγες ώρες αργότερα.

Το remix κινείται στο ίδιο ύφος με την πρωτότυπη έκδοση, διαθέτοντας merengue και latin ρυθμούς. Η Rosalía κρατά την αρχή και το ρεφρέν, αλλά έχει κόψει μερικούς από τους στίχους της για να κάνει χώρο για τους στίχους της Cardi B. Η αστέρας της hip-hop προσθέτει αρκετούς στίχους στα αγγλικά και επίσης μερικές λέξεις στα ισπανικά.

Η Cardi B έχει αφιερώσει αρκετές αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα στη συνεργασία. «Είμαι τόσο χαρούμενη που τελικά καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί σε αυτό το τραγούδι», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του remix.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται δισκογραφικά, η Rosalía είναι μία από τις διάσημες προσωπικότητες που εμφανίστηκαν στο music video για το single «WAP» της Cardi B με τη Megan Thee Stallion το 2020, στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Kylie Jenner, η Normani, η Latto, η Sukihana και η Rubi Rose.

Το «Despechá» ήταν ένα από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια που συμπεριέλαβε η Rosalía στις συναυλίες της περιοδείας της «Motomami World Tour». Παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι στην Αλμερία στις 6 Ιουλίου και έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στα τέλη του ίδιου μήνα. Το music video για το «Despechá» κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου.

Τελικά, το «Despechá» προστέθηκε στην deluxe έκδοση του τρίτου άλμπουμ, «Motomami», της Rosalía.

Το «Motomami», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάρτιο, αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα άλμπουμ της χρονιάς, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Επίσης, το «Motomami» κέρδισε στα Latin Grammy Awards τα βραβεία για το Άλμπουμ της Χρονιάς, το Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής, το Καλύτερο Engineered Άλμπουμ και την Καλύτερη Συσκευασία Ηχογράφησης, ενώ έλαβε επίσης μια υποψηφιότητα για το Καλύτερο Latin Rock ή Alternative Άλμπουμ στα Βραβεία Grammy 2023.

[ad_2]

Source link