Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Regard, Troye Sivan και Tate McRae συνεργάζονται στο νέο single «You»

Written by on 16 Απριλίου 2021

[ad_1]

Τρία ξεχωριστά ταλέντα ενώνονται σε ένα τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ο DJ και μουσικός παραγωγός Regard ενώνει τις δυνάμεις του με τον Troye Sivan και την Tate McRae στο νέο single «You» που κυκλοφορεί από τη Ministry of Sound.

Λίγες εβδομάδες αφού ο Regard έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για BRIT Award, στην κατηγορία του καλύτερου Βρετανικού single για το τραγούδι του «Secrets» σε συνεργασία με τη RAYE, ανεβάζει το επίπεδο με μια μοναδική μουσική συνύπαρξη.

Εκλεπτυσμένο, εκστατικό και αβίαστα αισθησιακό, το «You» φλερτάρει με τις επιρροές από τα ’80s και τους εθελοντές και εξομολογητικός στίχους, με τον τον Troye Sivan και την Tate McRae να τραγουδούν: «Όταν μιλάω στους φίλους μου, μιλάω για εσένα. Όταν το Hennessy είναι δυνατό, το μόνο που βλέπω είναι εσύ».

Ο Regard μοιράζεται τον ενθουσιασμό του που το «You» επιτέλους κυκλοφορεί και σημειώνει ότι « όλο το τραγούδι μου δίνει έντονα συναισθήματα με τις αγγελικές ερμηνείες της Tate και του Troye».

Η Tate McRae είχε επίσης μια καταπληκτική εμπειρία στη συνεργασία της με τον Regard και τον Troye Sivan: «Έχει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε από τα συνηθισμένα τραγούδια μου, αλλά έχει το συναισθηματικό και στιχουργικό βάθος που προσπαθώ πάντα να γράφω», λέει.

Ο Κοσοβάρος Regard δημιούργησε σε σύντομο χρονικό διάστημα πολύ θόρυβο γύρω από το όνομά του και καθιερώθηκε ως μία δύναμη άξια αναγνώρισης στη μουσική, έχοντας στο ενεργητικό του μία υποψηφιότητα για BRIT Award και μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες του 2021 μέχρι αυτή τη στιγμή μαζί με τα δύο πιο περιζήτητα πρόσωπα της pop στον κόσμο.

Το 2019 κέντρισε την προσοχή με το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με το δύο φορές πλατινένιο single «Ride It», το οποίο έγινε διεθνή επιτυχία και έχει σημειώσει πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ το single «Secrets» του 2020 μόλις έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνολικά, ο Regard έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και η μουσική του έχει καταγράψει 9 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Καναδή Tate McRae είναι επίσης μία καλλιτέχνιδα με πλατινένιες πωλήσεις και εντυπωσιακά νούμερα: 1,8 δισεκατομμύρια streams, με περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια συνδρομητές και σχεδόν 500 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Επίσης ήταν ο νεαρότερος μουσικός που συμπεριλήφθηκε στη λίστα «30 Under 30» του «Forbes» για το 2021.

Ο Αυστραλός Troye Sivan διαθέτει πάνω από 8,4 δισεκατομμύρια streams και πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα Billboard Music Award, τρία MTV Europe Music Awards και δύο GLAAD Media Awards.

[ad_2]

Source link