Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

R3HAB και Amy Shark ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Sway My Way» – Hit Channel

Written by on 14 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο R3HAB αποκαλύπτει ένα νέο πρόσωπο με τη βοήθεια της Amy Shark.

Ο R3HAB ενώνει τις δυνάμεις του με μια από τις πιο αξιόλογες τραγουδίστριες/τραγουδοποιούς της Αυστραλίας, την Amy Shark, για το «Sway My Way», μία μοναδική εκδοχή του διάσημου τραγουδιού «Sway» της Bic Runga.

Το νέο single αποτελεί μία δημιουργική απόκλιση από το χαρακτηριστικό ύφος της dance μουσικής υψηλής ενέργειας του R3HAB και προτιμά μία περισσότερο χαλαρή αίσθηση.

Στηριζόμενοι στα φυσικά όργανα και στην κρυστάλλινη φωνή της Shark, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν μία καθαρτική και συναισθηματική έκδοση που αποτίει φόρο τιμής στο πρωτότυπο τραγούδι.

Το «Sway My Way» έπεται της πρόσφατης δίγλωσσης κυκλοφορίας του single «Turn The Lights Down Low» του R3HAB σε συνεργασία με τον Timmy Trumpet και τον Κινέζο τραγουδιστή NINEONE#.

Ο R3HAB λέει: «Κάθε τραγούδι αποκαλύπτει μία νέα πτυχή του καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω του. Το “Sway My Way” μπορεί να εκπλήξει κάποιους ακροατές, καθώς έχει μία πιο φυσική και απογυμνωμένη ατμόσφαιρα από πολλά από τα singles μου, αλλά μου αρέσει η δυναμική που έχει».

«Η Amy είναι μία απίστευτη καλλιτέχνιδα και είναι ευχάριστο να δουλεύεις μαζί της, και χαίρομαι πολύ που με βοήθησε να δώσω ζωή σε αυτό το τραγούδι», συνεχίζει.

R3HAB

Η Amy Shark προσθέτει: «Έχω πολλούς συγγενείς από τη Νέα Ζηλανδία, οπότε φυσικά μεγάλωσα αγαπώντας την Bic Runga και το “Sway” ήταν ένα από τα τραγούδια της που αγάπησα τόσο πολύ. Όταν ο R3HAB μου ζήτησε να συνεργαστώ μαζί του και να βάλω τη δική μου πινελιά στο τραγούδι, δέχτηκα αμέσως».

Ο πολυπλατινένιος DJ και παραγωγός Fadil El Ghoul, πιο γνωστός ως R3HAB, πρωτοπορεί στην dance μουσική τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Από τα πρωτοποριακά του remixes για καλλιτέχνες όπως οι Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, μέχρι τα πλατινένια anthems «All Around The World (La La La)» και «Lullaby» και τις συνεργασίες του με τους Ava Max, ZAYN, Luis Fonsi, Sean Paul και άλλα ονόματα, ο R3HAB έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους πιο πρωτοπόρους καλλιτέχνες στον χώρο της dance μουσικής.

Αφού ακόνισε την τέχνη της και έκανε μόνη της την παραγωγή της μουσικής της για χρόνια, η Amy Shark κυκλοφόρησε την επιτυχία «Adore» το 2016. Το συναισθηματικό single την έβαλε στον χάρτη ως μία από τις πιο αξιόλογες τραγουδοποιούς της Αυστραλίας.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της, «Cry Forever», ήταν το δεύτερο άλμπουμ της που έκανε ντεμπούτο στο No. 1 της Αυστραλίας. Η Amy Shark συνεργάστηκε στο άλμπουμ  με τον Travis Barker των blink-182 στο χρυσό single «C’MON», ενώ ο παγκόσμιος σούπερ σταρ Ed Sheeran συνυπέγραψε το πλατινένιο single «Love Song’s Ain’t For Us» με τη συμμετοχή του Keith Urban.

Μέχρι σήμερα η Amy Shark έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως.

[ad_2]

Source link