Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Pusha T, JAY-Z και Pharrell Williams συνεργάζονται στο «Neck & Wrist»

Written by on 7 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο Pusha T ανακοινώνει παράλληλα τον τίτλο του νέου άλμπουμ του.

Ο θρύλος του hip-hop Pusha T κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «Neck & Wrist» με τη συμμετοχή του JAY-Z και του Pharrell Williams.

Το «Neck & Wrist» – σε παραγωγή του Pharrell Williams – και το «Diet Coke» σε παραγωγή του Kanye West είναι τα δύο πρώτα τραγούδια από το επερχόμενο τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Pusha T, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «It’s Almost Dry».

Το «It’s Almost Dry» είναι το επόμενο άλμπουμ του Pusha T μετά το αριστουργηματικό «Daytona» του 2018 και έχει ήδη επαινεθεί από τον Charlamagne Tha God ως το «καλύτερο έργο του Pusha».

Το instant classic «Daytona» του Pusha T αποθεώθηκε ευρέως από τους κριτικούς ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Βαθμολογήθηκε με 4 αστέρια από το Rolling Stone («ένα θαύμα μουσικής ακρίβειας») και χαρακτηρίστηκε από το Noisey ως «αδιαμφισβήτητα κλασικό στη δισκογραφία του Pusha».

Επίσης κέρδισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy στην κατηγορία του Καλύτερου Rap άλμπουμ.

Ο Pusha T συμμετέχει επίσης στο «Hear Me Clearly», το νέο αξιόλογο single του μακροχρόνιου φίλου και συνεργάτη του Nigo. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «I Know Nigo» του Ιάπωνα culture και fashion icon Nigo που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου (Victor Victor Worldwide/ Republic Records) και αποτέλεσε την πρώτη μουσική δουλειά του μετά από δύο δεκαετίες.

Το «Neck and Wrist» έρχεται επίσης λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου EP «G.O.O.D.» του Pusha T την 1η Απριλίου, το οποίο αποτελείται από πέντε τραγούδια διάρκειας 25 λεπτών και περιλαμβάνει συμμετοχές από τους 2 Chainz, Big Sean, Kanye West, Chief Keef, Jadakiss και Ghostface Killah.

Ο Pusha T έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από συνεχόμενα EP φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός δεύτερου EP την 1η Απριλίου με τίτλο «Push and P» που περιέχει από έξι κομμάτια και συμμετοχές από τους Ab-Liva, Pharrell, Kash Doll και Clipse.

Ο Pusha T κυκλοφόρησε ταυτόχρονα άλλα δύο EPs στις 25 Μαρτίου. Το «Rap’s Villain» αποτελείται από πέντε τραγούδια χωρίς συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Εν τω μεταξύ, στο «Rags to Riches» συμμετέχουν οι Rick Ross, Lauryn Hill, Future Jeezy και Kevin Cossom.

[ad_2]

Source link