Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

OGE, SNIK και VLOSPA στην πιο «Loco» συνεργασία

Written by on 25 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο OGE, ο SNIK και ο VLOSPA αποκαλύπτουν το music video του «Loco».

Η ελληνική rap και trap σκηνή ανεβαίνει για ακόμα μία φορά στα ύψη με τη νέα συνεργασία τριών κορυφαίων εκπροσώπων της: του OGE, του SNIK και του VLOSPA.

Ο εξαιρετικός OGE, γνωστός ράπερ και παραγωγός, ενώνει τις δυνάμεις του με τον απόλυτο hitmaker SNIK και το αμίμητο αστέρι του ελληνόφωνου – γαλλόφωνου rap VLOSPA, δημιουργώντας ένα ακόμα επιτυχημένο single με τίτλο «Loco», που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρεις αυτοί καλλιτέχνες συνεργάζονται μεταξύ τους.

Διαφήμιση

Η συνεργασία του SNIK και του VLOSPA στο «Trafficante», ένα από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων ετών που διαθέτει πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 13 εκατομμύρια streams στο Spotify, φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου OGE στην παραγωγή του.

Επιπλέον, το «Peace & Love» ήταν ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά, αναδεικνύοντας το εξαιρετικό ταλέντο αυτής της αχτύπητης ομάδας.

Το music video του «Loco» είναι ακόμα μία άψογη παραγωγή του σκηνοθέτη Jim Georgantis, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες στον χώρο της trap μουσικής τα τελευταία χρόνια.

Το «Loco» συνδυάζει με έξυπνο τρόπο τον μοναδικό χαρακτήρα και το στυλ του OGE, του SNIK και του VLOSPA, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που αναμφίβολα θα αποτελέσει μία ακόμα μεγάλη rap επιτυχία.

Με τους στίχους που χτυπούν ακριβώς εκεί που πρέπει και τα μοναδικά trap beats που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, το «Loco» έχει ήδη συναντήσει ενθουσιώδεις αντιδράσεις από το κοινό.

Σε αυτήν τη νέα και δυναμική συνεργασία, ο OGE, ο SNIK και ο VLOSPA αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά το μεγάλο ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους στον χώρο της ελληνικής rap και trap μουσικής.

Με το «Loco» να έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αυτή η εντυπωσιακή συνεργασία αναμένεται να καταγράψει υψηλά νούμερα στις υπηρεσίες streaming και να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Αν ψάχνετε ένα εθιστικό rap τραγούδι που θα σας κρατήσει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε το «Loco» του OGE, του SNIK και του VLOSPA είναι αυτό που χρειάζεστε.

Το «Loco» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link