Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Offset και Cardi B κυκλοφορούν το νέο single «Jealousy»

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Offset και η Cardi B απαντούν με το «Jealousy» στις διαδικτυακές φήμες για τη σχέση τους.

Ο Offset κυκλοφορεί το νέο single «Jealousy» με τη συμμετοχή της συζύγου του Cardi B.

Το «Jealousy» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Offset που θα κυκλοφορήσει από τη Motown Records / Universal Music.

Το πρώτο ζευγάρι της hip-hop απαντά ευθέως στις πρόσφατες διαδικτυακές φήμες σχετικά με τη σχέση τους στο νέο εμπρηστικό τραγούδι του.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Jealousy» χρησιμοποιεί samples από το τραγούδι «Jealous Ass Bitches» των Three 6 Mafia.

Ο Offset και η Cardi B έγραψαν το «Jealousy» μαζί με τον Oz (Drake, DJ Khaled), τον Boi-1da (Drake, Nicki Minaj) και τον Jahaan Sweet (Drake, Jon Batiste), ο οποίος έκανε και την παραγωγή.

Το music video για το «Jealousy» γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και αποτίει φόρο τιμής στην κλασική ταινία «Baby Boy» του 2001.

Στο γεμάτο αγάπη και ένταση music video εμφανίζονται ο Offset, η Cardi B, η ηθοποιός Taraji P Henson, καθώς και τα πέντε παιδιά του Offset.

Η Taraji P. Henson υποδύεται τις γυναίκες του φιλικού κύκλου της Cardi B που προσπαθούν να την πείσουν να χωρίσει με τον σύντροφό της.

«Αυτό είναι το θέμα, δεν χρειάζεται ποτέ να έχουν αποδείξεις, γιατί αφού το έχει ξανακάνει – είτε συνέβη είτε όχι – ο κόσμος θα το πιστέψει», λέει έξαλλη η Cardi B στο τηλέφωνο, εκνευρισμένη από τις φήμες ότι ο Offset την απάτησε.

«Ακόμα κι αν είχε συμβεί στο παρελθόν, δεν έπρεπε να το κάνεις εξ αρχής. Γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα σε αυτή την αναθεματισμένη δύσκολη θέση», προσθέτει.

Την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβαν ο Offset και η εταιρεία παραγωγής του, η J3K Logistics.

Ο Offset προανήγγειλε την κυκλοφορία του «Jealousy» με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο εμπνευσμένο από τη διαβόητη συνέντευξη του James Brown στο CNN το 1988, όπου η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jamie Lee Curtis πρωταγωνίστησε στον ρόλο της δημοσιογράφου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Offset εμφανίστηκε στο Rolling Loud Miami, όπου υποδέχθηκε στη σκηνή την Cardi B για να παρουσιάσουν μαζί τις προηγούμενες συνεργασίες τους στο «Clout» και το «MotorSport» των Migos.

Το τριπλά πλατινένιο «Clout» συμπεριλήφθηκε στο πρώτο σόλο άλμπουμ του Offset με τίτλο «Father Of 4» του 2019.

Το «Clout» έλαβε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy της Καλύτερης Rap Ερμηνείας, χαρίζοντας στον Offset την πρώτη του υποψηφιότητα για τη σόλο δουλειά του, μετά τις υποψηφιότητες των Migos για το Καλύτερο Rap Άλμπουμ και την Καλύτερη Rap Ερμηνεία στα 60ά Βραβεία Grammy.



[ad_2]

Source link