Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

O Oliver Sim των The xx μιλά για τη ζωή με τον HIV στο «Hideous» – Hit Channel

Written by on 31 Μαΐου 2022

[ad_1]

«Toν περισσότερο χρόνο ζούσα με φόβο και ντροπή», δηλώνει ο Oliver Sim για τη μάχη του με τον HIV.

To «Hideous» είναι ένα υπέροχο τραγούδι από μία μοναδική συνεργασία μεταξύ του Oliver Sim με τον αξεπέραστο Jimmy Somerville.

Ο Oliver Sim είναι ένα ακόμη μέλος των The xx που ανακοίνωσε την κυκλοφορία προσωπικού άλμπουμ: Θα έχει τον τίτλο «Hideous Bastard», θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από τις Young / Beggars και θα έχει τη σφραγίδα του Jamie xx στην παραγωγή.

O δίσκος βασίζεται στις προσωπικές εμπειρίες του Oliver Sim, την αγάπη του για τις ταινίες τρόμου και την εξωτερίκευση εμπειριών φόβου, ντροπής, ανδρισμού.

Το τραγούδι «Hideous», με τη συμμετοχή του Jimmy Somerville, προετοιμάζει το έδαφος για το άλμπουμ, με τον Oliver Sim να μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την εμπειρία του να ζει από την ηλικία των 17 ετών με τον ΗIV.

«Toν περισσότερο χρόνο είχα με φόβο και ντροπή γι’ αυτό που ζούσα (HIV) ή γι’ αυτό που νόμιζα ότι σκέφτονταν οι άλλοι για εμένα. Μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που έχω αποκτήσει από αυτό ήταν με τον κύριο Jimmy Somerville», δήλωσε ο Oliver Sim.

«Ήξερα ότι για το “Hideous” ήθελα ένα “φύλακα άγγελο” να εμφανιστεί στο τραγούδι και να μου τραγουδήσει τα λόγια που έπρεπε να ακούσω. Δεν είναι μόνο ότι ο Jimmy αποτελεί μία τόσο δυνατή φωνή για το HIV και το AIDS για δεκαετίες, αλλά αυτός ο άνθρωπος ακούγεται κυριολεκτικά σαν άγγελος», συνέχισε.

«Τον προσέγγισα ως το απόλυτο fan boy, αλλά τώρα τον θεωρώ πραγματικό καλό φίλο», ανέφερε.

«Με ενθάρρυνε να κάνω το τραγούδι για τον εαυτό μου αντί να βλέπω τον εαυτό μου ως μάρτυρα για έναν σκοπό. Μου έχει μάθει ότι το “glamour” είναι μια σκωτσέζικη λέξη και το πιο σημαντικό μου υπενθύμισε να μην παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά, δεν βγαίνει κάτι καλό από αυτό!», εξήγησε.

To «Hideous» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο με την υπογραφή ενός ακόμη «ήρωα» του Oliver Sim, του Γάλλου σκηνοθέτη Yann Gonzalez. Η μικρού μήκους ταινία με τον ίδιο τίτλο, «Hideous», έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.

[ad_2]

Source link