Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

O Σάκης Ρουβάς έκλεψε την παράσταση στα Mad VMA 2023

Written by on 22 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Σάκης Ρουβάς είναι το απόλυτο Mad Icon.

O κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς έκλεψε την παράσταση στα Mad Video Music Awards 2023.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ένα Mad VMA Mix με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν» και «Μην Αντιστέκεσαι».

Κατά τη διάρκεια του show του, ο Σάκης Ρουβάς άλλαξε ρούχα επί σκηνής δίνοντας στους θεατές ένα show με σκιές, και έπειτα κυριολεκτικά ανυψώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο μπροστά στο κοινό.

Διαφήμιση

Μετά από το act του, που έκοψε την ανάσα και άφησε τους πάντες να ουρλιάζουν το όνομά του, ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Mad Icon των Mad Video Music Awards 2023.

Το βραβείο παρέδωσε στον Σάκκη Ρουβά η Μαργαρίτα Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Minos EMI, a Universal Music Company και Πρόεδρος της IFPI – Ένωσις Ελλήνων Παραγωγών Ηχογραφημάτων.

Ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε επάξια το φετινό τιμητικό βραβείο, καθώς η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα Mad Video Music Awards είναι εμβληματική και είναι ο πλέον πολυβραβευμένο άνδρας καλλιτέχνης στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο – θρύλο, που έχει συμβάλει στα βραβεία των Mad Video Music Awards όσο κανείς και έχει χαρίσει iconic στιγμές σε κάθε εμφάνισή του, που συζητιούνται ακόμα και σήμερα.

Εν τω μεταξύ, ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο single του με τίτλο «Τα Κακά Παιδιά», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ του που αναμένεται να ακολουθήσει μέσα στο 2023.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link