Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

O νέος «COSMOS» του Saske φέρνει ανανεωμένα vibes

Written by on 12 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ένα κομμάτι που στηρίζεται σε μία αξέχαστη DnB / Breakbeat προσέγγιση παρουσιάζει ο Saske.

Υπάρχει άραγε κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Saske με τον urban ήχο; Μάλλον όχι, μιας και ο ταλαντούχους MC από τη Χρυσούπολη Καβάλας φαίνεται να έχει βάλει σκοπό να μας εντυπωσιάσει με το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του.

Το «COSMOS» αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα του Saske στον ελληνικό urban χώρο, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά ένα κομμάτι που στηρίζεται σε μία αξέχαστη DnB / Breakbeat προσέγγιση.

Ο αγαπημένος ράπερ δεν έχει κανένα πρόβλημα να δαμάσει και αυτόν το συνδυασμό ήχων με τους στίχους του, βγάζοντας προς τα έξω μία σιγουριά και εμπειρία ως προς τον έλεγχο πλούσιων και απαιτητικών παραγωγών όσο λίγοι καλλιτέχνες στην ηλικία του.

To πάντρεμα της παραγωγής με τους στίχους του Saske δε θα μπορούσε φυσικά να ολοκληρωθεί σε αυτόν τον απόλυτα επιτυχημένο βαθμό χωρίς τη βοήθεια ικανών beatmakers. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δε αλλάζει και ο Saske φάνηκε να ακολουθεί το εν λόγω ρητό, ολοκληρώνοντας άλλη μία πετυχημένη συνεργασία με τον Th Mark αλλά και τον Pit Barkas.

Οι δύο παραγωγοί δημιούργησαν ένα beat με χαρακτηριστική και εθιστική Drum n Bass αισθητική, ενώ αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι Saske και Th Mark είχαν δημιουργήσει πρόσφατα το φοβερό laid-back κομμάτι ονόματι «JETSKIS».

Αυτό είναι το δέκατο release μέσα στο 2020 του αγαπημένου Έλληνα ράπερ , ο οποίος παρουσιάζει ένα ακούραστο προφίλ, αλλά και τη δίψα του να κατακτήσει πολλές φορές τη κορυφή της εγχώριας μουσικής σκηνής μέσα στην ίδια σεζόν.

Το δυναμικό «COSMOS» κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

[ad_2]

Source link